Now Reading
Concurs: Tanarul Jurnalist al Anului

Concurs: Tanarul Jurnalist al Anului

Revista Psychologies

Tanarul Jurnalist al Anului

Freedom House Romania, impreuna cu Edipresse AS Romania si Vodafone Romania -sponsor fondator, anunta cea de-a XII-a editie a concursului „Tanarul Jurnalist al Anului”.

Concursul este adresat tinerilor jurnalisti din intreaga tara, care scriu in presa tiparita si in presa online, iar inscrierile se pot face pana la data de 26 mai 2010.

  • Pentru inscriere, candidatii sunt invitati sa trimita 3 articole, publicate in editiile print sau online, in cursul anului 2009.
  • Fiecare articol trebuie insotit de un scan sau o fotocopie si un link, precum si de o prezentare a experientei profesionale in maxim o pagina.
  • In cazul articolelor online, vor fi acceptate exclusiv cele publicate pe site-uri de specialitate. Postarile de pe blogguri, de orice tip, nu sunt eligibile.
  • Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen.
  • Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune din concurs. De asemenea, candidatii care au castigat Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa la concurs.
  • Pentru fiecare sectiune in parte, va fi desemnat cel mai promitator tanar jurnalist (varsta maxima 35 de ani) care a publicat, in cursul anului 2009, articole tratand subiecte din domeniile stabilite.
  • Concursul este adresat tinerilor jurnalisti din intreaga tara, care scriu atat in presa tiparita cat si in presa online.

Sectiunile celei de-a XII-a editii a concursului sunt:
1. CULTURA (sectiune sustinuta de Vodafone Romania
2. IT&C SI TEHNOLOGIE – sectiune sustinuta de Vodafone Romania
3. ACTUALITATE INTERNA – sectiune sustinuta de organizatori si sponsori
4. FINANTE – sectiune sustinuta de UniCredit Tiriac Bank
5. POLITICA EXTERNA SI AFACERI EUROPENE – sectiune sustinuta de Rompetrol
6. MEDIU/ECOLOGIE – sectiune sustinuta de Antalis Romania

Inscrierile se vor face pana la data de 26 mai 2010 astfel:

  • prin posta: Freedom House Romania, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucuresti, cod postal 021396
  • prin e-mail: [email protected], cu mentiunea „Pentru TJA 2010, sectiunea…”

Jurizare si premiere:
Selectia articolelor va fi facuta de un juriu specializat, format din persoane cu experienta in mass-media. Juriul va avea in vedere tehnica jurnalistica, precum si capacitatea jurnalistilor de a genera subiecte si dezbateri pe marginea acestora.

Pentru fiecare sectiune se va oferi un Mare Premiu in valoare de 4.000 de lei.
In cazul in care juriul ajunge la concluzia ca niciun articol inscris la o anumita sectiune nu intruneste calitatile asteptate, nu se va acorda niciun premiu, urmand ca suma respectiva sa fie returnata sponsorului.

Tanarul Jurnalist al Anului

Concursul „Tanarul Jurnalist al Anului”, editia a XII-a, este o initiativa a Freedom House Romania, Edipresse AS Romania si Vodafone Romania – sponsor fondator. Acest concurs, unic in presa romaneasca, s-a nascut din dorinta recunoasterii publice si promovarii tinerilor jurnalisti de talent, pe baza unor criterii profesionale de apreciere a calitatii materialelor publicate.

In luna iulie, Freedom House Romania, Edipresse si reprezentantii sponsorilor vor face cunoscuti castigatorii in cadrul unei ceremonii de premiere care va fi preluata de partenerii media:

  • TVR
  • Societatea Romana de Radiodifuziune
  • Biroul Roman de Audit Tirajelor (BRAT)
  • Ziare.com.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top