Now Reading
Cu Eucerin te poti bucura de iarna!

Cu Eucerin te poti bucura de iarna!

Revista Psychologies

EucerinPentru a te putea bucura de toate acestea, trebuie totusi sa te gandesti la pielea ta, iar extremitatile corpului au cel mai mult de suferit in timpul iernii, fie ca vorbim de maini, buze sau calcaie. Eucerin vine in sprijinul tau, cu trei produse care te ajuta sa treci cu usurinta peste temperaturile scazute si peste capriciile iernii:

  • pentru maini catifelate – Crema de maini cu 5% Uree,
  • pentru buze necrapate – Balsamul de buze Lip Aktiv,
  • pentru calcaie numai bune de calatorii – Crema reparatoare cu 10% Uree.

Crema de maini cu 5% Uree de la Eucerin

Realizezi cat de uscate iti sunt mainile abia atunci cand le scoti din manusi, intr-o clipa de respiro dupa ce ai carat skiurile pe partie. In astfel de momente, ai nevoie de crema de maini Eucerin cu 5% Uree si acid lactic, perfecta pentru protectia mainilor aspre si uscate si un remediu excelent impotriva deshidratarii lor, care are loc atat de des in anotimpul rece. Aceasta ofera mainilor tale hidratarea de care au nevoie, mai ales atunci cand practici sporturi de iarna.

Balsam de buze Lip Aktiv de la Eucerin

Fie ca esti pe partia de ski, la patinoar sau doar pe drum spre serviciu, buzele tale sufera intens in timpul iernii. Acestea sunt expuse la temperaturile scazute si la vantul puternic si au nevoie de ajutorul tau pentru a ramane hidratate si catifelate. Eucerin iti propune balsamul de buze Lip Aktiv, care le confera hidratarea si protectia de care au nevoie in timpul iernii, datorita componentelor sale: Dexpanthenol si vitamina E. Mai mult de-atat, Lip Aktiv are si factor de protectie SPF 6, pentru ca buzele tale sa nu fie arse de soarele puternic de pe partie. Iar daca nu l-ai avut la tine pe partie, il poti folosi cu incredere la sfarsitul zilei, acesta regenerand rapid buzele crapate si sensibile.

Crema reparatoare cu 10% Uree de la Eucerin

Buzele si mainile nu sunt singurele care au de suferit in timpul iernii. Daca iti doresti ca iarna aceasta sa te poti bucura de zapada, ai nevoie de o crema care le acorda picioarelor tale atentia de care au nevoie. Crema reparatoare cu 10% Uree de la Eucerin are grija de picioarele tale, dar previne si deshidratarea pielii. Datorita formulei cu uree, contribuie la hidratarea pielii uscate. Calcaiele vor deveni catifelate, iar pielea lor va fi mai neteda.

Aceasta crema a fost conceputa special pentru pielea uscata, aspra si crapata a picioarelor, actionand ca un tratament eficient pentru ca tu sa ai rapid calcaie perfecte. Se absoarbe usor in piele, iar pentru a reduce riscul alergiilor nu contine parfum si coloranti. Astfel, ce poate fi mai placut seara, dupa ce iti scoti picioarele obosite din clapari, decat un rasfat cu crema Eucerin ?

Produsele sunt disponibile exclusiv in farmacii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top