Now Reading
Cu noile geluri de dus hidratante Dove cu Nutrium Moisture,te simti bine in pielea ta!

Cu noile geluri de dus hidratante Dove cu Nutrium Moisture,te simti bine in pielea ta!

Revista Psychologies


Tehnologia Nutrium Moisture™, creata de cercetatorii de la Centrul de Expertiza Dove in Cercetare si Dezvoltare, combina un complex unic de agenti de hidratare si agenti nutritivi proprii pielii, care sunt absorbiti in mod natural si ajuta la refacerea si fortifierea barierei de protectie a pielii.

Principalul component cu efect de curatare din tehnologia Nutrium Moisture™ (glycinate –  un agent de curatare delicat) reduce deteriorarea proteinelor din piele in timpul spalarii, in timp ce agentii de hidratare identici cu cei proprii pielii (ulei din seminte de floarea-soarelui si glicerina) se absorb complet in piele chiar in timpul dusului.

Avand o actiune dubla – de curatare delicata si hidratare, prin pastrarea lipidelor si proteinelor din piele chiar si in timpul dusului, noile geluri de dus Dove cu Nutrium Moisture™ ajuta la redarea frumusetii pielii din interior, astfel incat ne putem bucura de o piele frumoasa in fiecare zi!

In timp ce gelurile de dus obisnuite lasa pielea curata dar, in acelasi timp, indeparteaza si o parte din lipidele care mentin hidratarea naturala a pielii, noile geluri de dus Dove cu Nutrium Moisture™ au o textura cremoasa, imbogatita cu uleiuri naturale de ingrijire, si ofera pielii tale rezultate vizibile! Astfel, studiile clinice arata ca, in urma folosirii zilnice a gelurilor de dus Dove cu Nutrium Moisture™, pielea este mai fina si mai neteda, are un aspect mai uniform si isi mentine frumusetea timp indelungat.

Cu noua gama de geluri de dus Dove cu tehnologia Nutrium Moisture™ te simti bine in pielea ta! Alege varianta preferata sau incearca-le pe toate!

Dove Deeply Nourishing – pentru hidratare profunda si intensa
Dove Silk Glow – pentru o piele catifelata, cu stralucire ca de matase
Dove Fresh Touch – cu parfum de castravete si ceai verde
Dove Energise – cu parfum de grapefruit si lemongrass
Dove Cherry Blossom and Almond Oil – cu parfum de cires si flori de migdale
Dove Velvet – pentru o piele catifelata
Dove Natural Oils – cu uleiuri naturale de ingrijire, pentru o piele fina si catifelata

Pret recomandat: 14 RON

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top