Now Reading
Cunoști pe cineva în Cluj care are nevoie de ajutor?

Cunoști pe cineva în Cluj care are nevoie de ajutor?

Revista Psychologies
cunoști-pe-cineva-în-Cluj-care-are-nevoie-de-ajutor

V-o spunem p-a dreaptă, noi nu mai știm ce să mai facem să ajungă binele pe care atât de mulți au sărit să îl ofere, la cât mai mulți oameni care au nevoie de el.

Și, da, știm că voi, bula asta a noastră, nu aveți nevoie de recompense pentru a ajuta, dar am zis s-o-ncercăm și p-asta, că n-am încercat-o niciodată. Și mai și animăm un pic atmosfera asta statică, de pandemie. S-a dezbătut mult chestiunea, au ieșit și niscaiva scântei – magice, cum altfel – și s-a votat democratic, facem concurs: care strânge cei mai mulți beneficiari pentru MagicHELP, în Cluj.

De ce în Cluj? Pentru că aici avem 42 de parteneri în aplicația MagicHELP, plus încă vreo 99 în online, care oferă gratuit sau cu reduceri foarte mari bunuri și servicii, copiilor cu afecțiuni cronice grave și familiilor lor. Și știm sigur că numărul real al celor care au nevoie de ajutor, în acestă zonă, e mai mare decât al celor înscriși în aplicație și vrem ca acest ajutor să ajungă la cât mai mulți, la toți dacă se poate.

Carevasăzică:

  1. Dacă ai peste 18 ani și cunoști familii din Cluj cu copii de până în 21 de ani care suferă de o afecțiune cronică.
  2. Spune-le să se înscrie aici și să-ți menționeze numele, prenumele și numărul de telefon, în secțiunea „De unde ați aflat de MagicHELP?”, ca să te găsim. Cum de ce? Ca să te premiem! E un concurs, ai uitat?
  3. Câștigă primii trei cel mai menționați, iar premiile sunt vouchere pentru MagicSHOP.

Aveți la dispoziție 20 de zile și 21 de nopți (20.11.2020 – 10.12.2020).

Acestea fiind spuse, start magie!

*PS. Regulamentul complet îl găsiți aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top