Now Reading
Descopera momentele speciale Dove

Descopera momentele speciale Dove

Revista Psychologies

Noua gama de deodorante Dove, cu formula imbunatatita si protectie 48h, ingrijeste pielea subratului si reprezinta alegerea perfecta pentru un spectacol in care miscarea bratelor si comunicarea prin miscari de dans transmit cele mai importante mesaje.

Si pentru ca limbajul non-verbal are un rol extrem de important in comunicarea de zi cu zi, iar dansul ne da ocazia sa combinam energia si cunoasterea de sine, Monica Petrica, Prim-Balerina Operei Nationale Bucuresti, a devenit Ambasador Dove Deo.

Monica Petrica este un exemplu de eleganta si prestanta feminina, un personaj care isi pastreaza farmecul si eleganta in atitudine si in comportament, nu doar pe scena, ci si in viata personala, comunicand astfel in mod natural mesajul transmis de catre noua gama de deodorante antiperspirante Dove.

Mizeaza pe noile deodorante Dove cu ¼ crema hidratanta si pH neutru, acum cu formula imbunatatita pentru protectie eficienta 48h impotriva transpiratiei ce ingrijesc pielea delicata a subratului intreaga zi.

Dove este singurul deodorant ce contine ¼ crema hidratanta, in timp ce vitaminele E si F si ajuta in mod activ ca pielea subratului sa se regenereze. Noua formula contine acum de 3 ori mai multa vitamina E, un nutrient esential care hidrateaza pielea.

Pentru un plus de incredere in sine, alege gama Dove Invisible Dry cu formula imbunatatita, ce protejeaza eficient pielea subratului pe durata intregii zile si nu lasa urme albe pe haine.

Dove sustine spectacolul „Nijinski – Cealalta fata a geniului” ce ii are ca protagonisti pe actorul Filip Ristovski si pe Monica Petrica, Prim-Balerina Operei Nationale Bucuresti si Ambasador Dove Deo.

„Nijinski – cealalta fata a geniului” – o productie in premiera oferita de Studioul Experimental de Opera si Balet “Ludovic Spiess” (SEOB) – este un altfel de spectacol care incearca sa surprinda, prin mijloace artistice diverse, personalitatea unui creator ce a influentat arta dansului din intreaga lume: Vaslav Nijinski.

Spectacolul reprezinta o noutate in Romania prin subiectul sau (viata intima si artistica a unui balerin si coregraf), aceasta tema nemaifiind abordata in aceasta maniera pana la ora actuala.

Preturi recomandate:

Dove Original/Invisble Dry spray: 15.10 RON

Dove Original/ Invisible Dry roll-on: 15.83 RON

Dove Original/ Invisible Dry stick: 11.62 RON
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top