Now Reading
Dieta sanatoasa si mentinere in forma cu Tnuva Slim

Dieta sanatoasa si mentinere in forma cu Tnuva Slim

Revista Psychologies

Cum primavara bate la usa si cu totii ne gandim deja la zilele toride cand trebuie sa aratam si sa ne simtim minunat, incepand cu luna martie, Tnuva vine cu o inovatie majora in domeniul dietei sanatoase: noua gama de produse lactate usoare, Tnuva Slim, pentru sanatate si un corp de invidiat.

“Noua gama Tnuva Slim este o inovatie absoluta pe piata produselor lactate din Romania, prin cele doua iaurturi cu fibre ce contin inulina – Iaurtul natural cu fibre Tnuva Slim 1,8% grasime si Iaurtul de baut cu fibre Tnuva Slim 1% grasime.

Inulina este o fibra solubila ce favorizeaza instalarea senzatiei de satietate de durata. In acest fel, iaurturile cu fibre Tnuva Slim ajuta la reducerea cantitatii de alimente consumate si deci la un control mai usor al greutatii
, fiind o alternativa usoara dar satioasa, gustoasa si sanatoasa, la gustarile dintre mese sau chiar la masa de seara”, spune Adriana Ionescu, Director de Marketing Tnuva Romania.

“Inulina este un extract natural din plante, un prebiotic ce are calitati nutritionale si functionale deosebite. Pe langa efectul de satietate de durata, ce o face sa fie un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii, inulina potenteaza absorbtia calciului si deci ajuta la mentinerea integritatii oaselor si prevenirea osteoporozei.

De asemenea, inulina ajuta la scaderea nivelului colesterolului seric si a glicemiei, combate constipatia, fiind un promotor al sanatati colonului, si imbunatateste functionarea sistemului imunitar”, spune Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu, Specialist in Nutritie.

Cu un aport scazut de grasimi, insa cu un gust delicios, toate lactatele Tnuva Slim contin aceleasi cantitati de proteine si calciu ca si lactatele integrale, fiind produse din acelasi lapte Tnuva de calitate europeana. Gama contine:
-Iaurt Tnuva Slim 1,8% grasime,
-Iaurt Tnuva Slim cu Fibre 1,8% grasime,
-Iaurt de baut Tnuva Slim cu fibre 1% grasime,
-Branza proaspata Cottage Tnuva Slim 2% grasime
-Lapte Tnuva Slim 0,5%

Usor de consumat acasa sau la serviciu, in masina sau la facultate, ne putem bucura din plin de beneficiile lactatelor Tnuva Slim, noua gama care ne ajuta sa atingem sau sa ne mentinem in forma dorita.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top