Now Reading
Eficienta produselor naturale B-Complex si Neuro Optimizer, apreciata in SUA

Eficienta produselor naturale B-Complex si Neuro Optimizer, apreciata in SUA

Revista Psychologies

Juriul, compus din doctori renumiti, experti naturopati si jurnalisti specializati in domeniul medical, au decis sa le acorde produselor naturale Neuro Optimizer® si B-Complex cele mai inalte distinctii din industria suplimentelor alimentare din SUA.

Neuro Optimizer Astfel, Neuro Optimizer® a fost premiat la sectiunea corepunzatoare ariei terapeutice careia i se adreseaza: “Refacerea si imbunatatirea functiilor cerebrale”. Premierea produsului Neuro Optimizer® s-a datorat compozitiei complexe, de ultima generatie, ce cuprinde sapte ingrediente naturale cu rol in sustinerea metabolismului cerebral si cu puternic efect antioxidant la nivelul sistemului nervos central.

B-Complex a fost premiat la categoria “Vitamine si ingrediente singulare”, datorita compozitiei sale ce reuneste intreaga grupa de vitamine B si datorita adaosului de extracte de orez si Aloe Vera, care potenteaza biodisponibilitatea vitaminelor.

Neuro Optimizer ajuta la imbunatatirea functiilor cerebrale

Produsul natural Neuro Optimizer® ajuta la imbunatatirea sintezei neurotransmitatorilor adrenalina, dopamina si la mentinerea echilibrului intre concentratiile de sodiu, potasiu, calciu si magneziu din organism.

Asigura protectie antioxidanta impotriva distrugerii neuronilor cauzate de radicalii liberi si contribuie la stimularea memoriei, a capacitatii de concentrare si a adaptabilitatii la efort intelectual. Neuro Optimizer® este recomandat ca adjuvant in terapiile complementare ale maladiilor Alzheimer, Parkinson, SLA, deficitului de atentie, senilitate si ataxie.

Pret recomandat: 246 lei/120 capsule

secom - b-complexProdusul natural B-Complex este formula completa de vitamine din grupa B, in concentratii optime, care ajuta la reducerea stresului, oboselii, depresiilor si iritabilitatii.

Contribuie la reducerea manifestarilor in afectiunile dermatologice precum dermatitele seboreice, eczemele si psoriazisul. De asemenea, produsul joaca un rol important in stimularea cresterii si in mentinerea integritatii firului de par, precum si in protejarea unghiilor.

Pret recomandat: 56 lei/50 capsule

Produsele B-Complex si Neuro Optimizer fac parte din portofoliul Secom® si sunt disponibile in lanturile de farmacii si in centrele de tip plafar din intreaga tara.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top