Now Reading
ELLE STYLE AWARDS 2013

ELLE STYLE AWARDS 2013

Revista Psychologies

Revista ELLE Romania a aniversat 16 ani pe piata romaneasca, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalitati ale modei si vietii artistice romanesti, printr-un eveniment plin de stralucire: ELLE Style Awards, anul acesta la a doua editie.

 

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni si colaboratori ai revistei, muzica buna, tinute glam. Iata ingredientele care au contribuit la succesul celei mai asteptate petreceri a sezonului, desfasurata la Palatul Parlamentului, intr-un spatiu reinventat total pentru acest eveniment.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvaluit publicului castigatorii celor zece categorii ELLE Style Awards. Marius Baragan a castigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Andreea Badala a fost desemnata cel mai bun designer, Catalin Valean – cel mai bun tanar designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Alexandrei Dinu. Catrinel Menghia a fost desemnata cel mai bun model, Inna a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul „Best Music Artist”.

Geta Voinea a castigat premiul Best Hair Stylist si Alexandru Abagiu – premiul Best Make-up Artist. Doina Levintza a primit premiul special ELLE, iar Andreea Raicu a castigat trofeul Style Icon. Gazda evenimentului a fost, ca si la editia precedenta, Mihaela Radulescu, desemnata anul trecut castigatoarea trofeului Style Icon de catre cititoarele revistei. Pe scena a mai urcat si Inna, care a sustinut un recital live pentru invitatii galei.

 

Toti cei prezenti s-au bucurat sa fie alaturi de revista ELLE, acceptand fara rezerve provocarea redactiei de a fi sexy, stylish, spirited. La reusita petrecerii au contribuit partenerii acestui eveniment: Paisi, Fashion Days, Avanti, Nobilis, Morrocan Oil, Lenor, Ethan Allen,Dior, Shiseido Spa, RTW, Privileg Catering, Purple Flowers, Anda Roman – creator de ambianta, Infrafit, La Strada, Cofetariile Armand si Five’s International.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top