Now Reading
Eveniment: copil, parinte, familie

Eveniment: copil, parinte, familie

Revista Psychologies

Asociatia Secretul Evolutiei


Bazele unor decizii sanatoase si de durata se pun cu mult inainte de primul tipat. Cu toate astea, intalnim in jurul nostru extrem de multe persoane care nu constientizeaza aceasta responsabilitate. Ce-i de facut?

In primul rand putem sa dam sansa la un start mai bun copiilor nostri si cum altfel putem face acest lucru decat fiind alaturi de ei cu fiecare pas al vietii si oferindu-le tot ce e mai bun?

Doctor Ana Culcer Despre importanta relatiei dintre parinte si copil si rolul ei in dezvoltarea si sanatatea familiei, ne va vorbi Doamna Doctor Ana Culcer in cadrul intalnirii organizate de catre Asociatia Secretul Evolutiei. 

Tema aleasa pentru eveniment este una cat se poate de vasta, parintii confruntandu-se cu probleme in acest sens de la primele luni de viata ale copilului si pana la varsta adolescentei.Tocmai de aceea, Asociatia Secretul Evolutiei vine in intampinarea parintilor, oferindu-le sprijinul.
 
Mamici, tatici, matusi, bunici – pe toti va asteptam sa luati parte la acest eveniment ce va avea loc duminica, 28 iunie, orele 11 la Hotel Ibis Paralament. Intrarea este LIBERA in limita a 120 de locuri!
Pentru siguranta unui loc in sala, va asteptam sa confirmati prezenta pe e-mail [email protected] sau la telefoanele: 0788513152 sau 0722552728. 
 
 Mai multe informatii gasiti pe www.ingrijirecopilului.ro 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top