Now Reading
Exclusivităţile primăverii sunt în VIVA! de aprilie

Exclusivităţile primăverii sunt în VIVA! de aprilie

Ediția de aprilie a revistei VIVA! o readuce în prim-plan pe Dana Războiu. După ce a renunțat la cariera în televiziune, vedeta s-a dedicat complet familiei și celor doi copii, Victor și Marc, iar mai nou, și-a găsit confortul și în viața online. Descoperă în exclusivitate un interviu sincer despre familie, bani și blogging.

 

 

Codin Maticiuc este personajul despre care toată lumea știe de toate, fără să știe nimic de fapt. „Fabricat“ de tabloide prin 2003 sub numele de Poponeț, a fost multă vreme craiul de Dorobanți cu trecere la femei celebre.

Cu o sinceritate ieșită din comun, ne-a povestit de ce nu este doar atât, de ce e single de aproape un an și ce femei ar vrea să aibă în pat.

Oana Roman și Marius Elisei ne-au primit, pentru prima dată, în casa lor cu aer provensal. Principiile Feng Shui stau la baza amenajării interioare, așa că nu putem decât să sperăm că acestea vor aduce armonie și în relația lor de cuplu, pe care presa tabloidă a pus-o sub semnul întrebării în ultima perioadă.

Mihai Petre, Andreea Marin, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu formează cel mai surprinzător juriu, iar împreună „taie și spânzură“ performanțele dansante ale vedetelor, în emisiunea „Uite cine dansează“.

I-am prins în culise la filmări și i-am întrebat în ce relație sunt ei cu… dânsul.

La 83 de ani, Karl Lagerfeld este una dintre cele mai apreciate figuri din fashion.

El, în schimb, pare să adore o singură ființă: siameza sa, Choupette. Descoperă detalii neștiute despre geniul excentric și teribilist al modei.

Natura ne răsfață cu frumusețea ei în această perioadă și ne îmbie la evadare, așa că ne-am gândit să vă dezvăluim patru dintre cele mai frumoase grădini botanice din lume ce trebuie vizitate măcar o dată în viață.

O altă destinație ce merită bifată este Palatul Versailles, care a fost o sursă de inspirație pentru nu mai puțin de 170 de filme.

VIVA! aprilie este disponibilă, din 3 aprilie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Revista se vinde împreună cu un cadou primăvăratic: un set de inele, aurii sau argintii.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!