Now Reading
GLAMOUR de iulie, lectura potrivita pe plaja!

GLAMOUR de iulie, lectura potrivita pe plaja!

Revista Psychologies

Ca in fiecare vara, GLAMOUR  de iulie nu iti poate lipsi din valiza de vacanta sau din geanta de plaja! Ti-am pregatit sfaturi, pictoriale si texte unul si unul, pentru ca tu sa petreci cateva ore bune de relaxare la malul marii. Rasfoieste editia lunii iunie a revistei GLAMOUR, incepand din 24 iunie la chioscurile de ziare.

Superba Constance Jablonski te invita la visare intr-un pictorial fabulos, pe plajele magnifice din Tulum, Mexic. Lasa-te si tu inspirata de tinutele chic purtate de frantuzoaica in acest pictorial GLAMOUR.

Tot in numarul de iulie, ti-am pregatit si lista de shopping a verii, unde vei gasi cele mai actuale si HOT tendinte ale lunii iulie: rochii si bluze cu umeri dezgoliti, imprimeuri florale si cele mai cool sandale si espadrile. Te avertizam: ti le vei dori pe toate!

O dilema cat se poate de actuala – ce ochelari de soare se potrivesc stilului tau si trasaturilor fetei tale? Si ce alegem in aceasta vara? Afla toate raspunsurile in numarul GLAMOUR de iulie. Plus: inspira-te din sugestiile noastre despre cum sa porti, pe timp de zi si seara, un trend de care ne declaram etern indragostite: dantela.

Despre cum e sa lucrezi pentru Mary Kantrantzou, care este rolul retelelor de socializare in aceasta industrie si exista sau nu o capitala a modei am vorbit cu Alexander Giantsis, Commercial Director al celebrei case de moda.

Stim ca vara iti place sa iti pui in valoare frumusetea naturala, iar in numarul GLAMOUR de iulie enumeram cele mai importante trucuri pentru un look de milioane. Tuse metalice in nuanta bronzului, rujuri nude si onduleuri sexy – ingredientele perfecte pentru o seara de vara la malul marii.

Tot la capitolul beauty iti povestim toate detaliile despre concentratele pentru piele, o inovatie care iti va face tenul sa radieze de fericire. Si pentru ca fiecare vara are o aroma care imortalizeaza momentele importante, alege dintre cele 14 arome irezistibile pe cea care ti se potriveste in acest sezon.

In luna iulie nu putem sa nu aducem in discutie metodele de a ne proteja pielea de razele soarelui. Drept bonus, am pus la punct si lista celor mai importante produse cu factor de protectie solara, pe care trebuie sa le ai in bagajul de vacanta.

Sezonul nuntilor a fost declarat deschis! Marrakech, Toscana, Iasi sau Santorini – inspira-te din destinatiile si sfaturile selectate de catre noi, pentru o adevarata nunta de basm.

GLAMOUR de iulie iti aduce si un amplu articol dedicat industriei de design de obiect. Afla povestile a cinci designeri foarte talentati: Cristina Bulat, Dragos Motica, Madalina Andronic, Ioana Ciurea si Maria Burachu.

In GLAMOUR Culture Monitor te asteapta un interviu cu Sam Claflin, britanicul care promite sa ne faca sa suspinam in acest iulie torid, in filmul Me Before You. Plus: o retrospectiva TIFF 2016, in care cei 10 actori din programul 10 pentru Film iti dezvaluie cele mai memorabile clipe din editia acestui an. Ca in fiecare numar, noi ti-am pregatit o lista cu evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi, cartile pe care este musai sa le citesti si filme de neratat.

Sectiunea GLAMOUR Living iti dezvaluie secretele pretioase ale lui Mimi Thorisson: afla de la ea cum sa fii gazda perfecta. Plus: doua destinatii de calatorie fantastice: Antalya si Rhodos.

GLAMOUR de iulie te asteapta din 24 iunie, la punctele de distributie din Bucuresti si din tara, la pretul de 9,90 lei. GLAMOUR de iulie contine si un set de inele, in doua variante – aurii sau argintii. Alege-ti favoritele! 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top