Now Reading
GLAMOUR de mai: trenduri fabuloase și mici obsesii de primăvară

GLAMOUR de mai: trenduri fabuloase și mici obsesii de primăvară

Cele mai cool trenduri ale primăverii, produsele de beauty care te vor face să radiezi, dar și filmele pe care nu le putem rata, cărțile care ne inspiră și o scrisoare sinceră și deschisă despre depresia postnatală a uneia dintre cele mai îndrăgite staruri de la Hollywood, Chrissy Teigen. Toate acestea te așteaptă în paginile numărului de mai GLAMOUR, din 21 aprilie la punctele de distribuție a presei.

 

Chrissy Teigen, vedeta de pe coperta ediției de mai, vorbește pentru prima dată despre cum a afectat-o depresia postnatală și procesul prin care își revine.

Vei găsi în paginile revistei informații vitale pentru lunile care urmează: produsele care îți vor revitaliza tenul, dar și cele mai în vogă noutăți cu care vei aduce un strop de culoare și carismă look-urilor tale.

Nu rata sfaturile Ioanei Stratulat, make-up artist Maybelline New York: specialista noastră din această lună îți răspunde la toate întrebările despre cum poți realiza un machiaj care să fie în ton cu personalitatea ta.

Răsfoiește secțiunea de Glamourisme și descoperă cel mai hot trend de încălțăminte al momentului. Îți dăm un mic indiciu: totul la vedere. Și pentru că ne dorim să eliberăm tot bagajul adunat pe timpul iernii, renunțăm la gentile mari!

Less is more, așa că alege o geantă mică și lejeră. Alege culori vibrante, modele efervescente și experimentează cu un look neon, de la haine până la accesorii și pantofi.

Am pregătit câteva combinații care te vor convinge pe loc. Sau încearcă un stil mai clasic, cu evantaie și pălării care te vor scoate în evidență.

Descoperă poveștile de dragoste și stil dintre actrițe și designeri, reamintește-ți să te bucuri de toate semnele care îți accentuează frumusețea și află totul despre cum să combini moda și picture în ținute colaj.

Iar dincolo de glam, ți-am pregătit un material amplu despre una dintre problemele acute ale României: avem cea mai mare rată de nașteri în rândul mamelor adolescente din Uniunea Europeană.

E un fenomen despre care se crede că e răspândit doar în rândul comunităților rome, dar dacă nu e așa? Citește mai multe despre asta în dosarul GLAMOUR Talk.

And now, cele mai cool look-uri ale primăverii! Pornind de la cele mai hot piese ale sezonului, ți-am pregătit cinci ținute care te vor scoate din impas în orice context.

Și pentru că nicio ținută nu e complete fără accesoriile potrivite, răsfoiește GLAMOUR pentru cea mai importantă bijuterie a verii.

Apoi trecem la informațiile esențiale sezonului. Primăvara e perioada în care începem din nou să ne jucăm cu produsele de make-up, culori și tehnici.

Vrei să afli, în sfârșit, cum să obții cat eyes perfecți? Îți explicăm în secția de Beauty. Tot acolo vei găsi cele mai spectaculoase culori și texturi de rujuri pe care ți le vei dori în lunile ce vin.

Ne-am ocupat de haine, de machiaj, e rândul părului. Am acceptat provocarea celor de la BabyLiss Paris și am demonstrat cât de simplu poate fi să își pui părul în valoare, să îl faci să întoarcă toate privirile fără artificii inutile, ci doar trei produse alese strategic. Instrucțiuni și rezultatele, în GLAMOUR de mai.

Și pentru că tot vorbim de primăvară, trebuie să te anunțăm că anii ’80 revin în forță. Pictorialul acestui număr, realizat de Oana Vasilache și fotografiat de Tibi Clenci, te îndeamnă să experimentezi volane, rochii din lurex și accesorii opulente. Be glam!

Dacă plănuiești o vacanță, în care să te relaxezi, poți alege două dintre cele mai cool festivaluri ale sezonului: TIFF și Bucharest Fashion Film Festival, citește pe îndelete despre ele în secțiunea Culture.

Iar dacă îți dorești să călătorești, venim cu impresii din Thailanda, destinația de vis.

Iar la final ți-am păstrat marea surpriză: GLAMOUR Beauty Festival. Răsfăț, invitați glam, workshopuri captivante, distracție și cadouri fabuloase!

Pregătește-te pentru un weekend dedicat frumuseții: pe 13-14 mai, la Hanul Gabroveni, are loc a doua ediție GLAMOUR Beauty Festival. Pentru mai multe detalii intră pe platforma dedicată festivalului, de pe site-ul nostru: www.glamour.ro/glamour-beauty-festival-2017

GLAMOUR de mai te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 21 aprilie, împreună cu un minunat cadou: un lac de unghii nude, de la Essence. La prețul de 12,90 lei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top