Now Reading
Hope Ball 2014

Hope Ball 2014

Revista Psychologies

Pe 8 noiembrie, in Sala de Marmura a Cercului Militar National, Hope and Homes for Children Romania organizeaza primul sau bal de caritate, Hope Ball 2014.

 

Personalitati din zona de business, cantareti, actori si vedete tv, sportivi care au adus faima Romaniei in competitii internationale si figuri importante ale vietii sociale romanesti vor fi prezente sambata, 8 noiembrie, in Sala de Marmura a Cercului Militar National, la Hope Ball, primul bal de caritate organizat de Hope and Homes for Children Romania.

Spectaculoase jocuri de lumini, proiectii 3D si un decor uluitor vor fi generate de tema balului –  Fire and Ice.  Eleganta Sala de Marmura a Cercului Militar National, una dintre cele mai reusite realizari ale arhitecturii romanesti, cu motive de inspiratie antica, stilizari si prelucrari in stilul acestei epocii, va fi gazda unui spectacol stralucitor si emotionant totodata, pentru ca participantii la Hope Ball nu vor pierde nici o secunda din vedere scopul evenimentuluin care i-a reunit:

”Peste 8.000 de copii supravietuiesc inca in institutii, lipsiti de parinti, traumatizati si loviti de o soarta mult mai vitrega decat si-ar putea imagina cineva. Alti peste 200.000 de copii sunt inca alaturi de parintii lor, dar nu pentru multa vreme: saracia crunta in care isi duc zilele ii indreapta spre ruperea de familii, iar disperarea adusa de saracie ii vitregeste de orice fel de speranta de mai bine”, spune Stefan Darabus, Director Dational al Hope and Homes for Children Romania.

De la calatorii alaturi de echipa nationala de rugby, la World Cup, la obiecte care au apartinut marilor sportivi campioni ai Romaniei, dar si unor vedete internationale, licitatia cu strigare propune spre achizitionare obiecte a caror valoare nu se poate masura in bani.

Insa generozitatea donatorilor si sprijinirea activitatii HHC Romania se poate masura in numarul de copii a caror viata a fost schimbata. In 15 ani de activitate in Romania, HHC a inchis 50 de orfelinate de tip vechi si a deschis 91 de case de tip familial, pana in octombrie 2014. In acest moment, inca 5 orfelinate de tip vechi urmeaza sa fie inchise.

Cea mai noua sustinatoare a Hope and Homes for Children, Olga Kurylenko, partenera lui Daniel Craig intr-unul dintre celebrele pelicule “007, va avea si ea un mesaj special pentru participantii la Hope Ball.

Dar poate ca unul dintre cele mai emotionante momente de la Hope Ball, va fi acela cand “sandwoman” Ana Munteanu, finalista la “Romanii au talent” specializata in arta desenarii in nisip, va transpune pentru invitatii balului incredibila poveste a lui Gheorghe Silaghi, un barbat care si-a petrecut 26 de ani din viata in orfelinate, datorita unei incurcaturi produse la maternitate.

Cu ajutorul HHC, Gheorghe Silaghi a reusit sa inlature orice dubiu asupra identitatii sale, dar si sa-l regaseasca pe tatal si fratii sai, sa se integreze social si profesional si sa aiba o viata fericita, eliberata de traumele copilariei.

Un brunch cu Nadia Comaneci, pentru 4 persoane, la Intercontinental, un meci cu Ilie Nastase in cadrul turneului BRD Bucharest Open sau 4 locuri la meciul de fotbal Romania – Irlanda in compania lui Gheorghe Hagi sunt doar cateva dintre loturile spectaculoase care vor putea fi licitate, pe 8 noiembrie, la primul bal caritabil al Hope and Homes for Children Romania.

 

Detalii pe www.thehopeball.org

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top