Now Reading
Ia-i pe copii din fata televizorului! Adu-i in parc si provoaca-i la intrecere!

Ia-i pe copii din fata televizorului! Adu-i in parc si provoaca-i la intrecere!

Revista Psychologies

Copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani sunt asteptati sa isi aduca parintii la cros. Vor alerga impreuna pentru o viata sanatoasa si vor primi cadouri si sfaturi utile.

Parintii si copiii sunt invitati sambata 16 aprilie 2011, ora 10:00, pe aleea principala din spatele statuii Al. Ioan Cuza, parcul Al. Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti, pentru a participa la crosurile “Campionii Sanatatii”.

Ei vor alerga in cuplu (un parinte si un copil), legati de mana cu o panglica de maxim 1m. intrecerile vor fi organizate pe categorii de varsta (dupa varsta copilului) avand starturi separate.
Se vor acorda diplome si premii primelor trei cupluri parinte-copil care trec linia de sosire (la fiecare categorie de varsta).

Marsul bebelusilor activi
Incepand cu ora 11:00 cei mai mici „campioni ai sanatatii”, bebelusi cu varste cuprinse intre 6 luni si 2 ani, alaturi de un parinte, vor fi invitati la un mars, la care conteaza sa participi si mai ales sa termini cursa.

Bebelusii vor fi purtati de parinte in sling sau port-bebe si vor savura traseul de la inaltime in siguranta. Premiile vor fi castigate prin tragere la sorti si vor aduce bucurie atat celui mic, cat si parintelui sportiv.

Nu vor fi admise la mars cupluri parinte – bebelus in carucior.

Eveniment realizat de asociatia EMOVERE (www.emovere.eu) in parteneriat cu Ro Club Maraton cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Mun. Bucuresti, si Asociatia Bucharest Running Club.

Un eveniment energizat de PHILIPS.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top