Now Reading
Ingrijirea pielii in timpul iernii, cu NIVEA

Ingrijirea pielii in timpul iernii, cu NIVEA

Revista Psychologies

De indata ce scad temperaturile, iar sezonul rece isi intra in drepturi, pielea noastra are nevoie de tratament special.

Protejeaza-ti pielea de frig cu ajutorul unor produse ce contin ingrediente puternic hidratante si urmareste sfaturile NIVEA de ingrijire pe timpul iernii, pentru a avea o piele frumoasa si sanatoasa:

NIVEA Creme1. Asigura-te ca ai ingrijirea necesara la „pachet”

NIVEA Creme este o crema hidratanta, ideala pentru orice tip de piele, atat pentru copii cat si pentru adulti, fiind potrivita pentru mai multe zone ale corpului. Din acest motiv, o poti lua cu tine peste tot, fiind partenerul perfect al pielii tale si chiar al familiei tale, in zilele reci de iarna.

NIVEA Creme ofera pielii o hidratare intensa, prevenind uscarea ei, mai ales in conditii de frig, aer uscat si vant. Aceasta contine Eucerit, complex propriu pielii, cu structuri lichide cristaline care protejeaza impotriva deshidratarii, netezesc si catifeleaza pielea.
Pret recomandat: 3,6 lei (30 ml); 6,76 lei (75 ml)

Laptele de corp
nutritiv NIVEA Body Nourishing2. Iarna, opteaza pentru un lapte de corp cu ulei pentru extra-hidratare

Temperaturi scazute, vant puternic, zapada si haine groase – toate acestea duc la o piele uscata si deshidratata, motiv pentru care iti recomandam sa inlocuiesti lotiunea de corp pe care o folosesti in mod obisnuit cu un lapte de corp pe baza de ulei. Acesta ii va oferi pielii tale mai multa hidratare si va inlatura senzatia de „piele care tine”.

Laptele de corp nutritiv NIVEA Body Nourishing iti ofera o ingrijire intensiva si de durata, speciala pentru pielea foarte uscata. Formula sa cremoasa ce contine ulei de migdale asigura hidratarea continua a pielii si protejarea impotriva uscarii. Imbogatit cu minerale naturale si agenti de hidratare, laptele de corp nutritiv NIVEA Nourishing Body Milk ofera ingrijirea intensiva de care pielea are nevoie in timpul iernii.
Pret recomandat: 16,46 lei (250 ml); 22,20 lei (400 ml)

4. Acorda primul ajutor buzelor tale

Buzele tale iti transmit semnale SOS? Foloseste NIVEA Lip Care SOS Lip Relief, tratamentul instantaneu al buzelor crapate si uscate.

NIVEA Lip Care SOS Lip Relief

Formula cu Dexpantenol calmeaza rapid buzele crapate, iar noul ingredient, mentolul, racoreste si calmeaza instantaneu buzele afectate. Pielea buzelor este vindecata, isi recapata elasticitatea si textura catifelata si este vizibil mai neteda, fiind protejata de factorii agresivi de mediu.
Pret recomandat: 13,15 lei

3. Pielea exfoliata la nivelul degetelor si mainile uscate pot fi evitate daca te dai de fiecare data cu crema de maini, inainte sa-ti pui manusile

balsamului de maini NIVEA SOSDaca ingrijirea mainilor este necesara in orice moment al anului, in timpul iernii aceasta devine esentiala. Mainile sunt expuse la o multitudine de factori agresivi, ce duc la uscarea si craparea lor: de la vant, la ninsoare si temperaturi extreme, la manusile care fac ca pielea sa se deshidrateze si mai repede.

Tocmai de aceea, in timpul iernii ai nevoie de un balsam de maini care ofera o hidratare rapida si de lunga durata. Formula concentrata a balsamului de maini NIVEA SOS actioneaza instant asupra pielii uscate: aceasta hidrateaza rapid si rezolva problema pielii stranse, lasand-o catifelata si supla.
Balsamul de maini NIVEA SOS contine Dexpantenol, un ingredient cu actiune imediata care, odata aplicat, regenereaza, hidrateaza si intareste bariera de protectie a pielii.
Pret recomandat: 7,46 lei (50 ml)

Cremele de zi NIVEA Visage Essentials5. Bucura-te de soare cate putin, in fiecare zi si nu uita de hidratarea tenului si de protectia solara

Lipsa soarelui in lunile de iarna este cea care incurajeaza cresterea numarului de virusi si bacterii, afectand in acelasi timp sistemul imunitar. Tot lipsa expunerii la soare cauzeaza si deficienta vitaminei D.

Cum poti evita acest lucru? Fa o scurta plimbare de 15 minute dimineata devreme sau dupa-masa, pentru a-ti incarca bateriile cu doza zilnica necesara de soare.

Cu toate acestea, nu uita de tenul tau! Acesta are nevoie de hidratare, dar si de protectie solara.

Da, chiar daca este iarna, trebuie sa folosesti o crema de zi special creata in functie de tipul tau de ten, dar cu protectie solara, mai ales daca stai mult afara sau ti-ai planificat un concediu la ski. NIVEA iti recomanda cremele de zi NIVEA Visage Essentials pentru ten uscat si sensibil si pentru ten normal, care au FPS 8.
Pret recomandat: 19,48 lei (50 ml)

NIVEA Cashmere Moments Shower Cream6. Frigul nu este neaparat un lucru rau

Scurte expuneri la frig iti vor pregati corpul pentru iarna. Poti incerca un dus in care sa alternezi apa calda cu cea rece, in reprize foarte scurte – nu vrem sa racesti. Astfel, sensibilitatea organismului la frig se va micsora, corpul capatand o rezistenta mai mare.

Daca vrei un moment de rasfat, opteaza pentru NIVEA Cashmere Moments Shower Cream, un gel de dus ulei-crema care iti rasfata atat simturile cat si pielea, oferindu-i pielii tale hidratarea de care are nevoie in timpul iernii.
Pret recomandat: 11,25 lei (250 ml)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top