Now Reading
Inovație anti-age: o cură anti-poluare – 5 motive să începi chiar azi

Inovație anti-age: o cură anti-poluare – 5 motive să începi chiar azi

În fiecare zi, pielea noastră este expusă factorilor din mediul înconjurător, ce îi accelerează îmbătrânirea. Dar care este factorul care o afectează cel mai tare? Ei bine, poluarea! Așadar, ce poate fi mai natural decât eficacitatea plantelor, pentru a combate aceste agresiuni zilnice asupra tenului?

 

MOTIVUL NR. 1:

APHLOIA, O PLANTĂ PUTERNICĂ

Aphloia este o plantă capabilă să-și regenereze complet scoarta, iar frunzele sale conțin o moleculă ce o protejează eficient împotriva agresiunilor externe. Un adevărat scut natural!

 

MOTIVUL NR. 2:

UN BREVET EXCLUSIV

Inspirați de proprietățile unice ale plantei Aphloia, cercetătorii Yves Rocher au creat un extract super concentrat de Aphloia.

Acest ingredient activ, cu proprietăți detoxifiante super puternice, a fost brevetat de marca Yves Rocher în Franța pâna în anul 2024.

 

MOTIVUL NR. 3:

ACȚIUNE DUBLA ANTI-AGE

Cea mai recentă inovație a laboratoarelor Yves Rocher, Crema reparatoare de zi Elixir Jeunesse, protejează tenul și lupta în fiecare zi contra factorilor exteriori ce accelerează îmbătrânirea printr-o acțiune dublă: reparare și protecție anti-poluare.

 

MOTIVUL NR. 4:

O FORMULA NATURALA

O formulă compusă din peste 93% ingrediente de origine naturală. Nu conține uleiuri minerale, silicon, coloranți și parabeni.

 

MOTIVUL NR. 5:

REZULTATE IMEDIATE

Tenul este imediat detoxifiat, mai luminos și cu aspect întinerit: ridurile sunt reduse pentru 90% dintre femei.*

* Studiu clinic realizat asupra a 20 de femei. Reducerea imediată a volumului ridurilor cu o medie de 12.6%.

 

OFERĂ-I TENULUI TĂU O CURĂ DETOXIFIANTĂ CU NOUA CREMĂ REPARATOARE DE ZI ELIXIR JEUNESSE, DISPONIBILĂ ÎN MAGAZINELE YVES ROCHER ȘI PE SITE-UL WWW.YVES-ROCHER.RO

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top