Now Reading
Iti multumim!

Iti multumim!

Revista Psychologies

copil pictand


Iti adresam multumiri, tie, fiecaruia dintre cei peste 300 de copii din intreaga tara care ati fost voluntari, realizand si donand lucrari, sustinand cu talentul vostru campania DAU MAI DEPARTE pentru a sensibiliza oamenii in vederea infiintarii primului Centru non-profit pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei – primul Centru Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte. Totodata, le multumim educatoarelor, invatatoarelor si profesoarelor care au facut posibila aceasta campanie de implicare sociala a copiilor.

Sambata, 30 mai, vom expedia certificatele de voluntari in toata tara.

Acum, cea mai scumpa dovada a dragostei pe care o purtam copiilor este sa fim prezenti alaturi de ei, de ziua lor. Parinti dragi, veniti cu copii vostri in Parcul Cismigiu, la ora 11.30 am, duminica, 31 mai, ca la o mare sarbatoare! Ca in fiecare an, de Ziua Internationala a Copilului, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, sustine un mare proiect artistic, plin de inocenta, de descoperire si de frumusete, ce se numeste Cismigiul Copiilor.

Vom fi si noi acolo cu lucrarile copiilor, in centrul parcului, la aleea cu multi porumbei si o ciuperca! 🙂
Va asteptam in Cismigiu!

Dupa 1 iunie, vino pe websitul campaniei sa-ti vezi lucrarea: http://www.giftededu.org/daumaideparte.

DAU MAI DEPARTE este prima campanie care s-a afiliat la Miscarea Mondiala PAY IT FORWARD, dorind sa ne faca sensibili la înfiintarea primului Centru Gifted Education din Romania pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei, www.giftededu.org.

Filosofia DA MAI DEPARTE este aceea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filosofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

Te felicitam pentru gestul tau!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top