Now Reading
Kronenbourg 1664 Blanc continuă parteneriatul cu TIFF pentru a marca momente de neuitat împreună (P)

Kronenbourg 1664 Blanc continuă parteneriatul cu TIFF pentru a marca momente de neuitat împreună (P)

Revista Psychologies
Kronenbourg-1664-Blanc-continuă-parteneriatul-cu-TIFF

Kronenbourg 1664 Blanc continuă parteneriatul cu Festivalul Internațional de Film Transilvania aflat la a 19-a ediție, care se va desfășura în perioada 31 iulie – 9 august 2020 în Cluj-Napoca.

„Suntem în anul în care festivalul de film de la Cannes nu a avut loc, lucru istoric pentru lumea filmului. TIFF ediția 19 are loc în condiții deosebite. Continuăm parteneriatul Kronenbourg Blanc – TIFF, alăturând cea mai elegantă bere franceză cu unul dintre cele mai puternice branduri culturale românești. Sprijinim fenomentul TIFF cu convingerea că brandul Blanc poate și trebuie să contribuie la noua normalitate.” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte de Marketing URBB.

Kronenbourg Blanc este susținătorul tradițional al bunului gust în artă, modă și film. Parteneriatul cu TIFF început anul trecut imediat după lansarea brand-ului în România, este una dintre manifestările locale cele mai de prestigiu ale strategiei globale.

Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru. Această bere ilustrează eleganța și gustul Franței și este produsă încă din anul 1664, fiind un simbol puternic al stilului de viaţă rafinat, surprinzând în același timp, modernitate, emoție, prospețime, bun gust și celebrul „joie de vivre”.

Despre URBB

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piața locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și super premium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Bucur, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top