Now Reading
L’Erbolario Papavero Soave – gama completa, parfumata, de ingrijire

L’Erbolario Papavero Soave – gama completa, parfumata, de ingrijire

Revista Psychologies



APA DE PARFUM

Nota principala: Dulce-Fructata

Pulpa de piersica, Pulpa de Mandarina rosie, Prunella


Nota de baza:
Pulverulenta

Petale de Trandafir, Davana din Indii, Crin, Ylang Ylang, Liliac, Flori de portocal, Iasomie de apa, Petale de Mac


Nota de fundal:
Muschi – Vanilie

Lemn de santal, Muschi, Chihlimbar, Vanilie, Patchouly

CREMA DE CORP

Moale si usoara, aceasta Crema parfumata este formulata astfel incat, cu fiecare aplicare, pielea dumneavoastra sa poata avea beneficii maxime.

Ingredientele performante cum ar fi uleiul de Babassu, superemolient, complexul vegetal de hidrolizati proteici, substanta de curatare din uleiul de masline, restitutiva si fortifianta, se alatura substantelor active derivate din macul stacojiu si suav.

In cazuri specifice, uleiul de mac, bogat in acizi grasi, se foloseste pentru a compacta si elasticiza in mod eficient pielea.

Extractul uleios din petale de mac isi revarsa aici in intregime caracteristicile emoliente si nutritive.

Extractele hidroglicerice din seminte si petale de mac, in fine, isi exercita forta antioxidanta si protectoare impotriva riscului de imbatranire precoce si a primelor riduri inestetice.

Construita pe acorduri de petale de mac, davana din Indii, iasomie de apa si prunella, parfumul seducator si suav al acestei creme, cu fiecare aplicare, va aprinde in memoria dumneavoastra amintirea dupa-amiezilor de vara, a brizelor usoare si indepartate si a campurilor verzi cu iarba si maci rosii.

Intre timp, mai apoi, numeroasele substante active ce constituie formularea vor lucra pentru a prezerva la maxim prospetimea, tonicitatea si compactarea pielii corpului dumneavoastra.

 

GEL DE DUS

In timp ce acordurile de petale de mac, davana din Indii, iasomie si prunella se ridica si va cuprind, substantele de curatare active delicate se vor ocupa de curatarea pielii corpului, chiar daca aceasta este deosebit de fragila si sensibila.

In acest sens lucreaza aminoacizii tensioactivati de ovaz, cu efect protectiv si antideshidratant, care, impreuna cu substanta hidrolizata proteica de migdale dulci, confera tonifiere si elasticizare .

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top