Now Reading
Lenjerii de pat Feng-shui

Lenjerii de pat Feng-shui

Revista Psychologies

Feng-Shui-ul a devenit de-a lungul timpului o arta tot mai cunoscuta si mai folosita in amenajarea casei. Ea reprezinta o traditie chinezeasca, ce presupune armonizarea locuintelor respectand anumite teorii si principii de baza cu ajutorul carora fluxurile de energie din mediul inconjurator se reechilibreaza cu scopul de a ameliora sanatatea, prosperitatea si chiar comportamentul oamenilor.

Feng-shui-ul are la baza teoria celor 5 elemente: pamant, metal, apa, lemn, foc si principiile yin si yang.

In traditia Feng-Shui dormitoarele sunt foarte importante, iar pentru armonizarea somnului si a starii de bine, patul joaca un rol esential, deoarece acolo se concentreaza energia iubirii si a vindecarii.

Daca vreti sa va imbunatatiti calitatea somnului, dar si pe cea a vietii de cuplu, trebuie sa alegeti o lenjerie de pat care sa creeze fluxuri de energie pozitiva.

Pentru a avea o lenjerie de pat care creeaza astfel de energii, trebuie sa respectati cateva reguli simple de Feng-shui:

 

1. Schimbati lenjeria de pat cat mai des

O lenjerie veche sau deteriorata poate aduce blocaje in viata de cuplu. Pentru o stare de bine este de preferat sa alegeti asternuturi din tesaturi naturale (bumbac).

bumb

 

O astfel de lenjerie de pat din bumbac 100% veti gasi in magazinul online lenjerii-ieftine.ro la un pret foarte bun, de numai 125 lei.

 

2. Optati pentru lenjeriile cu imprimeuri in forme geometrice rotunjite sau cu elemente din natura: nori, flori, iarba

In alegerea lenjeriei de pat conteaza foarte mult imprimeul. In Feng-shui se accepta imprimeuri ce contin linii rotunjite si elemente din natura. Iata cateva exemple:

lenjerie pat cercuri

Aceasta lenjerie superba din bumbac satinat, cu sase piese, poate fi gasita la pretul de 105 lei, in magazinul online pentrupat.ro

lenjerie de pat gri cu flori

 

Aceasta lenjerie cu imprimeu floral este din finet satinat si poate fi achizitionata la un pret promotional de 65 lei din magazinul pentrupat.ro.

Exista insa si cateva imprimeuri pe care ar fi bine sa le evitati atunci cand alegeti lenjeria de pat:

• animale salbatice – creeaza situatii periculoase

• linii verticale – tensioneaza relatiile cu cei dragi

• unghiuri ascutite – aduc necazuri

• automobile, motociclete – cresc neincrederea

• apa – produce un efect negativ asupra bunastarii materiale

 

3. Nu optati niciodata pentru lenjerii negre

Potrivit principiilor Feng-shui, o lenjerie de pat neagra trebuie evitata, caci ea poate afecta negativ oamenii si mediul inconjurator.

Pentru crearea unei armonii perfecte puteti alege o lenjerie care sa contina toate cele cinci elemente de baza ale Feng-shui (pamant, metal, apa, lemn, foc). Cum puteti face acest lucru? Foarte simplu: optati pentru lenjerii de pat care imbina nuante de rosu, alb, albastru si maro.

Exact ca aceasta:

lenjerie colorata

 

O puteti gasi la un pret de doar 89 lei in magazinul pentrupat.ro.

Pentru o energie pozitiva si o stare permanenta de bine, alegeti lenjerii in culori linistitoare, precum: alb, roz, albastru, verde sau violet.

lenjerie de pat cu flori mov

lenjerie de pat verde

lenjerie de pat albastra

O gama variata de lenjerii de pat cu imprimeuri si tesaturi care respecta principiile Feng-shui gasiti online pe lenjerii-ieftine.ro si pentrupat.ro.

O lenjerie de pat aleasa dupa principiile feng shui va va asigura o stare de liniste si o energie pozitiva aparte, dar si o imbunatatire a vietii de cuplu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top