Citești
Life Care a lansat Instant Perfection Biotissima

Life Care a lansat Instant Perfection Biotissima

Revista Psychologies

In data de 11 aprilie 2013, la Hotel Marriott din Bucuresti, Life Care a lansat un nou produs din gama BIO de frumusete BIOTISSIMA: Instant Perfection BIOTISSIMA.

Noul produs, Instant Perfection BIOTISSIMA, este o baza de machiaj ce acopera instant ridurile sau micile imperfectiuni ale tenului, lasand pielea neteda si mata. In functie de tipul si culoarea naturala a tenului, daca e necesar, se poate aplica ulterior machiajul obisnuit. Uleiurile BIO de argan si luminita noptii din compozitie hranesc si hidrateaza pielea.

Mihai Petcovici, Marketing Manager Life Care si Ioana Blid, National Business Development Manager Life Care, au vorbit despre Life Care si cel mai nou produs din gama Biotissima.

Sesiunea live de machiaj demonstrativ, realizata cu ajutorul make-up artistului Alina Cherciu si modelului Petrescu Roxana, Partener Life Care, a fost captivant datorita dialogului presarat cu multe informatii esentiale si trucuri de frumusete, subliniindu-se , prin demonstratie, ca produsele de ingrijire Biotissima, certificate BIO, asigura ritualul unei ingrijirii optime a tenului. Machiajul natural a fost unul BIO si fresh, produsele folosite fiind cele din gama Sante.

 

Compania Life Care Corp. comercializeaza produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare si produse pentru curatenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO. In prezent portofoliul Life Care include peste 500 de produse destinate intregii familii si 7 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, BIOTISSIMA, Primo, Ganoderma, Meal Balance si BioHAUS.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus
Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE