Now Reading
Maria Nila prezintă Bleach Collection

Maria Nila prezintă Bleach Collection

Revista Psychologies
maria-nila-prezintă-bleach-collection

Când întunericul îmbrățișează lumina și ziua învinge noaptea. Soarele este în cel mai strălucitor punct al său, iar obiectele nu au umbră. Maria Nila vă prezintă un viitor mai luminos.

Primele raze de soare ale primăverii sunt în sfârșit aici, iar Maria Nila lansează Brighter Times – o campanie ce pune accentul pe decolorare pentru a vă oferi starea de spirit potrivită pentru primăvara și vara anului 2021. Un concept de decolorare care începe la salon și ajunge până în casa ta. Brighter Times este o campanie bazată pe colecția Maria Nila Bleach și include un Balayage Bleach, un Silver Bleach și un Silver Shot perfecte pentru a fi folosite acasă.

Conceptul Bleach Collection

Pasul 1 – Tratamentul în salon

Silver Bleach

O pulbere profesională de decolorare, reîncărcabilă, cu adaos de pigment violet care neutralizează pigmenții subiacenți în timpul procesului de decolorare, pentru un rezultat mai rece. Ingredientul natural Kaolin va întări elasticitatea și va preveni îmbătrânirea părului. Datorită formulei sale mai ușoare, Silver Bleach-ul nostru, va crea o cremă, odată amestecată, este ușor de aplicat și poate fi utilizată cu hârtie sau folie – fară a provoca sângerări sau umflături!

Balayage Bleach

O pulbere profesională de decolorare, reîncărcabilă, care creează o formula păstoasă, ideală pentru tehnicile free-hand și care nu se usucă sau nu pătează în timpul procesului. Este formulată cu ingrediente naturale Karlon, Xanthan Gum și Guar Gum, care constituie un parfum delicat, unic, care va face sesiunea mai plăcută în salon și pentru clientul tău.

Pasul 2  – Tratament la domiciliu

Silver Shot Back Bar 750 ml

Pentru a ajuta părul decolorat să atingă un pH mai scăzut, închideți cuticula și prelungiți rezultatul folosind Silver Shot, care are un pH de 3,5, ca un ultim pas al sesiunii de decolorare la salonul tău. Silver Shot este antistatic, hidratant și hrănitor condiționând scalpul datorită ingredientelor Guar Gum și Caprylyl Glicol.

Silver Shot 60 ml

Știm că decolorarea este unul dintre cele mai dure tratamente pe care le poți face. De aceea, recomandă întotdeauna clientului tău să cumpere Silver Shot 60 ml pentru a-l utiliza acasă. Silver Shot va reduce pH-ul părului, ceea ce va ajuta la închiderea cuticulelor deschise în timpul sesiunii de decolorare la salon, cu un rezultat lin!

Avantajele utilizării Maria Nila Bleach Collection

  • Silver Bleach conține pigmenți violet care neutralizează pigmenții subiacenți din timpul procesului. Balayage Bleach este ușor de utilizat, nu usucă și nu pătează.
  • Deschidere ușoară pentru a menține calitatea părului.
  • Niciun miros dur din formula amestecată.
  • Oxidanții sunt dezvoltați pentru a se potrivi perfect cu pudra.
  • Rezultat de lungă durată, datorită valorii pH-ului și a pigmentului din Silver Shot.
  • Valoare pH stabilă pe tot parcursul procesului pentru a avea consistență în rezultat.
  • Vegan & Cruelty Free – Bleach în ambalaje compensate climatic.

Cu o experiență de peste 40 de ani în industrie, Maria Nila oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia destinate hairstyliştilor din întreaga lume. Misiunea Maria Nila este de a produce cele mai bune produse fară a compromite sănătatea părului sau mediul înconjurător.

Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, sunt netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni și sunt produse în Suedia, garantând cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor cât și a ambalajelor. Toate produsele conțin Colour Guard Complex care protejează și păstrează culoarea părului.

Toate produsele Maria Nila sunt 100% vegane și netestate pe animale. Fiecare produs conține trei simboluri diferite de certificare de la Leaping Bunny, Peta și Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo și prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face un pas spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.

Produsele Maria Nila se găsesc inclusiv în România, în magazinele Xpert Beauty și pe www.xpertbeauty.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top