Now Reading
Masa de Paște by Chefs Experience (P)

Masa de Paște by Chefs Experience (P)

Revista Psychologies
masa-de-paște-by-chefs-experience

Masa de Paște este un moment special care reunește întreaga familie într-o atmosferă caldă, cu preparate delicioase și povești pline de zâmbete. Și ce ar fi Paștele fără mireasma cozonacilor proaspeți, a delicioaselor sarmale sau fără tradiționala salată boeuf?

Scapă de orele petrecute în bucătărie și alege să te bucuri mai mult de momentele speciale alături de cei  dragi. Chefs Experience îți vine şi anul acesta în ajutor cu preparate delicioase pentru Masa de Paşte pe care le poți comanda online, simplu și rapid, și pe care le primești acasă, în ziua aleasă de tine.

Bucură-te împreună cu cei dragi de deliciosul cozonac Choco Muse însiropat în vinars, pasca bogată în brânză și stafide, sărmăluțe în foi de varză preparate tradițional, salată boeuf, friptură de miel sau Crème Royale de vită servită cu dulceață de ananas.

Iar dacă vrei cu adevărat să-i surprinzi pe prieteni sau pe cei dragi, poţi opta și pentru pachete cadou cu Colomba Pasquale Artigianale – desert italian tradițional și vinuri de colecție sau pentru cel mai delicios tort Pavlova cu bezea crocantă, cremă fină de mascarpone și ciocolată albă și fructe proaspete.

Anul acesta tot ce îți trebuie este doar la un click distanță. Vezi tot ce poți comanda AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top