Now Reading
Mos Craciun isi viziteaza regatul din Bucuresti

Mos Craciun isi viziteaza regatul din Bucuresti

Revista Psychologies

Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment dedicat iernii, il intampina pe autenticul Mos Craciun din Rovaniemi, Finlanda, in prima sa vizita oficiala in Romania in perioada 10-14 decembrie.

 

Prezentata de Divertiland in parteneriat cu Ambasada Finlandei, vizita lui Mos Craciun va fi o incursiune in magia sarbatorilor de iarna si bucuria de a petrece timp de calitate alaturi de familie si cei dragi.

Autenticul Mos Craciun ii va astepta pe cei mici si cei mari la Santa Claus Kingdom pentru a primi scrisorile cu dorintele lor de Craciun si pentru a face poze impreuna.

Mos Craciun sau Joulupukki este o traditie scandinava si provine din partea de nord a Finlandei, Laponia. Casa si atelierul lui Mos Craciun sunt situate in muntii Korvatunturi.

Muntele este alcatuit din trei varfuri care seamana cu niste „urechi” (in limba finlandeza fiind numite “korva”). Legenda spune ca aceste urechi sunt asemanatoare unor antene care il ajuta pe Mosul sa asculte dorintele copiilor de pretitutindeni.

Joulupukki-ul finlandez primeste milioane de scrisori anual. De obicei, el poarta haine de culoare rosie si calatoreste intr-o sanie trasa de reni.

Mos Craciun (Joulupukki) are o sotie, numita Doamna Mos Craciun sau Joulumuori. Impreuna cu sotia sa, Mos Craciun traieste si lucreaza in Korvatunturi, Laponia. Asistentii sai sunt numiti tonttu, fiind fiinte umane cu caracter de copil.

Santa Claus Kingdom, eveniment care va avea loc in perioada 28 noiembrie 2014 pana pe 7 ianuarie 2015, aduce in Romania prima partie de ski acoperita avand o lungime de 32 metri si o inaltime de 6 metri, un patinoar acoperit, partie de tubbing, carusel, zona de biciclete si karting cu pedale, perete de escalada, trambuline si jocuri gonflabile si peste 50 de evenimente si activitati precum ateliere, piese de teatru, concerte de Craciun, spectacole de magie, parade si multe altele.

Santa Claus Kingdom este deschis zilnic pana la ora 21.00 pentru ca vizitatorii sa petreaca momente de neuitat alaturi cei dragi. Preturile biletelor de intrare incep de la 25 RON si includ accesul la spectacolele si atractiile din Regat.

Info: www.santaclauskigdom.ro si Facebook Santa Claus Kingdom

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top