Now Reading
Noile produse pentru protectie solara de la NIVEA

Noile produse pentru protectie solara de la NIVEA

Revista Psychologies

NIVEA previne, dar si trateaza. Fie ca iti doresti protectie inainte de expunerea la soare, fie ca iti doresti un bronz intens si de durata, dar si atunci cand pielea a avut de suferit de pe urma expunerii la soare te poti baza pe noile produse pentru protectie solara de la NIVEA.

Expertii de la NIVEA au dezvoltat produse care iti vor permite sa te bucuri de soare in fiecare zi: pentru fata, lotiunea NIVEA SUN Light Feeling – o lotiune delicata care ofera luminozitate, dar si protectie eficienta; pentru un bronz atragator, uleiul–spray NIVEA SUN cu protectie solara, lotiunea NIVEA SUN Protect & Bronze si lotiunea NIVEA SUN Light Feeling, iar pentru calmarea pielii dupa expunerea la soare, NIVEA SOS – Lotiune dupa plaja.

Lotiunea de plaja NIVEA SUN Protect & Bronze

 

Maximizeaza procesul natural de bronzare prin stimularea productiei de melanina, pentru un bronz natural, mai rapid, si o piele frumoasa si sanatoasa.

Contine extract de radacina de licorice ce ajuta pielea sa obtina in mod natural un bronz uniform si de durata, fara a pierde din protectia UVA/ UVB atat de necesara in timpul expunerii la soare.

Acest sistem eficient, disponibil in variante de SPF de 20, 30 si 50, este integrat intr-o lotiune cu o textura usoara ce se absoarbe imediat in piele.

Nu lasa pelicule unsuroase si este rezistenta la apa.

PRET: 32.21 lei (FPS 20), 35.42 lei (FPS 30), 37.35 lei (FPS 50)

Lotiune de fata NIVEA SUN Light Feeling FPS 30

 

NIVEA SUN a inclus luminozitate intr-o lotiune de fata pentru plaja cu filtru de protectie eficient impotriva razelor UV.

Are o consistenta usoara si o formula care matifiaza pielea, astfel ca se absoarbe rapid in pielea, iar la cateva secunde dupa aplicare nu o vei mai simti.

Desi este usoara, formula are o eficienta ridicata si combina un sistem de filtre de protectie ridicata UVA/UVB cu o emulsie ce lasa pielea matasoasa.

De asemenea, lotiunea de fata NIVEA SUN Light Feeling SPF 30 are un parfum proaspat, de vara si un amestec permanent de ingrediente revigorante, toate acestea multumita unei mici bile metalice aflate in interiorul flaconului.

PRET: 24.42 leiNoua lotiune de plaja NIVEA SUN Light Feeling FPS 30

Noua lotiune de plaja NIVEA SUN Light Feeling FPS 30

Te protejeaza imediat ce ai aplicat-o si este rezistenta la apa.

Formula sa combina un sistem echilibrat de filtrare a razelor UVA/UVB cu textura lejera oferind protectie eficienta impotriva arsurilor dar si a imbatranirii premature.

Datorita texturii usoare se absoarbe in cateva secunde.

PRET: 33.97 lei

Noua lotiune dupa plaja NIVEA SOS Noua lotiune dupa plaja NIVEA SOS

Este remediul rapid pentru pielea expusa la soare. Utilizarea unor produse care nu sunt potrivite tipului nostru de piele sau expunerea indelungata sub actiunea directa a razelor soarelui ne pot stresa pielea si determina aparitia unor simptome mai putin placute: senzatie de „piele care tine”, roseata sau prurit (senzatia de mancarime). Acestea sunt simptomele pielii agresate. Noua lotiune dupa plaja NIVEA SOS satisface toate cerintele unei pieli iritate dupa expunerea la soare.

Imediat dupa ce este aplicata, lotiunea incepe sa calmeze simptomele pielii iritate si sa refaca structura pielii. Formula se bazeaza pe doua inovatii Beiersdorf care joaca un rol important in promovarea sanatatii si frumusetii pielii: licochalconul, ingredient extras din lemn dulce, reduce roseata, are proprietati de calmare, iar radicalii liberi sunt neutralizati inainte de a provoca daune si tehnologia patentata Hydra-IQ, exclusiva Beiersdorf, regleaza rezerva de hidratare si distributia acesteia pana in straturile cele mai profunde ale epidermei, favorizand astfel regenerarea pielii.
NIVEA SOS Lotiune dupa plaja se absoarbe rapid in piele si are un miros subtil, proaspat, ca o zi de vara. PRET: 19.69 leiNivea Ulei Sun

Noul ulei-spay de plaja FPS 6 NIVEA SUN

Este un mod usor si convenabil de a da pielii tale un bronz auriu intens, de durata.

Formula cu Vitamina E, protejeaza impotriva efectelor daunatoare cauzate de radicalii liberi, iar complexul de lipide si ulei de jojoba mentine hidratarea pielii, lasand-o catifelata.

Datorita sistemului echilibrat de filtre UVA/UVB, ofera protectie impotriva arsurilor solare.

PRET: 21.72 lei

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top