Now Reading
Noul parfum BEYONCE PULSE

Noul parfum BEYONCE PULSE

Revista Psychologies

Pregateste-te sa te lasi subjugata de puterea celui mai nou parfum din portofoliul Beyonce Parfums, care se lanseaza in luna ianuarie.

La fel de uimitor ca femeia pe care o reprezinta, Beyonce Pulse este pur si simplu electrizant. Asemenea talentatei Beyonce Knowles, Beyonce Pulse este un parfum puternic, feminine si unic.

Femeia care poarta Beyonce Pulse este imposibil de ignorat, deoarece emana in aceeasi masura senzualitate si forta. Te atrage si iti face inima sa bata nebuneste.

Reflectand energia incredibila si feminitatea plina de forta ale lui Beyonce, notele proaspete din Beyonce Pulse se intrepatrund pentru a crea o aroma unica, citric-florala, dominata de floarea preferata a lui Beyonce, ohideea.

Creat de Bruno Jovanovic si Loc Dong de la IFF, Beyonce Pulse imbata simturile si impinge granitele, adresandu-se tinerei increzatoare care isi traieste viata la maxim.

„Beyonce Pulse este o inovatie din punctul de vedere al compozitiei si al familiei olfactive din care face parte,” spune parfumierul Bruno Jovanic.

“Structura contrastanta evidentiata de amestecul spumos de citrice de la varf si infuzia calda, profunda si senzuala de vanilie de la baza caracterizeaza clasificarea in categoria inovatoare a parfumurilor citrice gourmand. Rezultatul final este un parfum incarcat de energie, care este in acelasi timp extrem de senzual.”

Ademenitoare, orhideea Bluebird din inima lui Beyonce Pulse este renumita pentru forma sa plina de curbe, pentru nuanta distinctiva de albastru-indigo si pentru parfumul ei incantator.

Aceasta orhidee unica si misterioasa nu a mai fost niciodata folosita la crearea unui parfum, insa este pusa perfect in valoare in Beyonce Pulse.

Notele acidulate de varf – floare de par, curacao albastru si bergamota glazurata – lasa loc aromelor din inima parfumului: orhideea Bluebird, delicatul Bujor si inmiresmata iasomie ce infloreste la miezul noptii. Notele finale ale lui Pulse sunt irezistibil de sexy: vanilie de Madagascar, calda si opulenta, mosc seducator si esente senzuale de lemn pretios.

 

Gama Beyonce Pulse *
 

  • Apa de parfum 30ml: 112,84 lei*
  • Apa de parfum 50ml: 154,75 lei*
  • Apa de parfum 100ml: 198,28 lei*

*Preturi de vanzare recomandate

Disponibil incepand cu luna ianuarie 2012 in lanturi selectionate de parfumerie si in magazine universale premium.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top