Now Reading
O luna de poveste cu GLAMOUR de octombrie

O luna de poveste cu GLAMOUR de octombrie

Revista Psychologies

Diane Kruger si povestile sale despre cariera de model, actorie si relatia cu Joshua Jackson, tendintele sezonului reinterpretate de cei mai cool bloggeri ai momentului, ghidul complet pentru sprancene perfecte si trucurile designerului Zac Posen pentru haine care sa iti vina ca turnate: le gasesti pe toate in GLAMOUR de octombrie, din 29 septembrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

Vedeta editiei de octombrie este Diane Kruger. Ea ne dezvaluie ca nu va reusi niciodata sa joace un rol la fel de interesant ca cel al vietii sale si ne povesteste despre urmatoarele sale filme, despre anii de liceu in care nimeni nu ar fi pariat pe cariera sa in modelling, despre dorinta sa de a deveni mama si lucrurile pe care le regreta.

Tot in numarul de octombrie, cei mai cool bloggeri reinterpreteaza noile tendinte. Am admirat si adorat tinutele din prezentarile sezonului, ne-am ales trendurile favorite iar acum vine randul celei mai importante misiuni: sa descoperim cum sa le adaptam si includem in garderoba noastra de zi cu zi.

Cu acest obiectiv in minte, le-am invitat pe cele 11 Ambasadoare GLAMOUR Street Fashion Show la o scurta lectie de stil care speram sa te inspire si pe tine. In plus, iti spunem care sunt sfaturile lui Zac Posen pentru haine care sa vina ca turnate si cum sa iti construiesti o tinuta in trend in functie de cateva piese cheie.

La capitolul beauty, ti-am pregatit un ghid complet pentru sprancene perfecte. Mai mult, iti facem cunostinta cu expertii care fac legea atunci cand vine vorba de coafurile celebritatilor de la Hollywood si facem o analiza a culorilor pe care le vei purta pe buze in acest sezon.

Si pentru ca octombrie este luna dedicata preventiei cancerului la san, ti-am pregatit un material special in care iti prezentam medicii, oamenii de stiinta si supravietuitorii care conduc lupta impotriva cancerului si rezultatele ultimelor cercetari in domeniu.

Afla din GLAMOUR de octombrie cum poti avea cel mai cool profil de Instagram, dar si care sunt cele mai bune trucuri pentru a organiza o excursie cu masina ca la carte.

Plus: o incursiune in universul glam al Andreei Vasile si o trecere in revista a celor mai cool accesorii ale sezonului – bentitele.

GLAMOUR de octombrie va fi din 29 septembrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara la pretul de 9,90 lei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top