Now Reading
Opel si efectul OH! te aduc pe coperta revistei ELLE!

Opel si efectul OH! te aduc pe coperta revistei ELLE!

Revista Psychologies

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa stralucesti pe coperta unei reviste glossy, acum ai ocazia! ELLE si Opel Corsa te transforma in vedeta!

Revista ELLE iti ofera ocazia sa te bucuri de o experienta unica alaturi de stilisti care fac modelele sa straluceasca si sa-ti creezi propria coperta virtuala ELLE!

Tot ce trebuie sa faci este sa incarci cea mai frumoasa poza cu tine purtand o rochie ce ne va face sa exclamam OH! Toate pozele vor fi jurizate de catre Roxana Voloseniuc, Redactor – sef ELLE si Razvan Fodor, vedeta TV.

2-mecanism1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trei norocoase vor avea parte de un Total Makeover, ce implica hairstyle, make-up si o rochie aleasa de catre unul dintre stilistii revistei ELLE, pentru sedinta foto!

3-mecanism2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa completezi un formular cu datele personale. Prima etapa se incheie in data de 12 aprilie 2015.

4-premii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inscrierile se fac AICI

Noul Opel Corsa, votat masina anului 2015 in Romania
Cu forme sculpturale unice si un design atragator, noul Corsa te va cuceri imediat. Nu este de mirare ca a fost votat masina anului 2015 in Romania.

Grila sportiva, farurile precise, liniile fluide ale acoperisului si proportiile pronuntate in partea din spate il fac exceptional din orice unghi. Vei aprecia materialele de inalta calitate, detaliile atent gandite, confortul scaunelor si camera video premium Opel Eye – unul din cele mai sigure si mai avansate sisteme de asistenta montate vreodata la bordul unui autovehicul. Afla mai multe despre noul Opel Corsa

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top