Now Reading
Orașul Faptelor Bune 2020. Peste 550.000 de euro strânși doar din donații pe radio.

Orașul Faptelor Bune 2020. Peste 550.000 de euro strânși doar din donații pe radio.

Revista Psychologies
orasul-faptelor-bune-2020

România, de bine e nevoie mereu!”. Așa a sunat chemarea la luptă. O luptă în care țelul Radio ZU este clar de mai bine de 5 ani, în fiecare decembrie. Lupta pentru viață, speranță și fericire. Orașul Faptelor Bune a devenit o tradiție. În fiecare an, în săptămâna de dinaintea Crăciunului, DJ-ii Radio ZU își lasă familiile de acasă, pentru marea FAMILIE ZU.

2020 nu a făcut excepție. Un an deloc prietenos, însă un an care, mai mult ca niciodată, a unit oamenii. „Orașul Faptelor Bune aduce aproape oamenii care au nevoie, de oamenii care au de unde!”, aceasta este misiunea celei mai frumoase săptămâni de radio, misiune perfect respectată și în 2020. Peste 550.000 de euro strânși din donații făcute în direct pe radio pentru peste 50 de povești prezentate în fiecare din cele 7 zile continue de emisie. Un maraton în care eroi au fost românii din toată lumea care le-au fost alături semenilor aflați în nevoie. Suma strânsă din intervențiile în direct va fi completată de donațiile făcute în cele 65 de urne montate în farmaciile Sensiblu și magazinele L’Occitane din țară.

„Sunt tare fericit. Am reușit să strângem azi cei 800.000 lei pentru viața lui Răzvan. Nu am fi reușit fără toată FAMILIA ZU. Trăim și muncim, râdem și plângem, uniți ca o familie, închiși o săptămână în Orașul Faptelor Bune. Cele mai frumoase lucruri se fac “în familie”., a fost concluzia lui Mihai Morar după rezolvarea uneia dintre cele mai puternice povești de anul acesta, cazul lui Răzvan. „Nu există o forță mai mare decât Iubirea. Iubirea e mai puternică decât morfina.” a declarat Mihai Morar comprimând perfect cele simțite, înfăptuite și auzite în cele 7 zile ale maratonului faptelor bune.

„Nu ne felicitați, nu ne preamăriţi cu laude deșarte, nu merităm, pentru că tot ce facem noi nu e decât simpla datorie de om! Noi împreună cu voi facem minuni în Orașul Faptelor Bune.” este mesajul lui Daniel Buzdugan la finalul celei de-a cincea ediții Orașul Faptelor Bune.

Orașul Faptelor Bune 2020, o ediție de milioane: inimi, donații și audiență

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu,  Răzvan Popescu și Raluca Benavides , împreună cu milioanele de inimi care au simțit la fel au reușit să construiască un Orașul Faptelor Bune 2020 de milioane. Cifrele de audiență înregistrate pe toate platformele Radio ZU, în perioada 16 – 22 decembrie, stau mărturie:

  • 300.000 milioane reach total al postărilor text și poză pe Facebook Radio ZU și 18.000.000 reach al postărilor video.
  • peste 9.500.000 de minute de vizionare ale video-urilor pe Facebook Radio ZU.
  • peste 1.800.000 de vizualizări în această perioadă pe YouTube Radio ZU şi peste 13.2000.000 de minute vizionate pe YouTube.

Vizitatorii site-ului www.radiozu.ro au generat peste 1.500.000 de afișări, iar secțiunea Visual Radio a fost accesată de peste 750.000 de oameni.

Aplicația mobilă a Radio ZU a fost accesată de 45.000 de utilizatori și a înregistrat aproximativ 530.000 de vizualizări.

Ca în fiecare an, întreaga campanie a putut fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și a putut fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante au fost transmise live și pe pagina de Facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Orașul Faptelor Bune a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top