Now Reading
ORCHIDEE IMPERIALE CONCENTREE – secretul longevitatii pielii

ORCHIDEE IMPERIALE CONCENTREE – secretul longevitatii pielii

Revista Psychologies


Natura a creat multe obiecte de arta, dintre care Orhideea este unul dintre cele mai fascinante. Este chiar imaginea frumusetii eterne.

Multe dintre particularitatile sale i-au adus Orhideei statutul enigmatic, in special perfectiunea si inflorescenta sa exceptional de lunga.

Orhideea poate supravietui si ramane proaspata chiar si in conditiile cele mai vitrege.

Secretul se ascunde in forta radacinilor sale – o forta care permite pastrarea compozitiei celulare initiale.

Prin faptul ca raman neschimbate de-a lungul timpului, aceste celule asigura functionarea la capacitate optima a Orhideei – aspect esential pentru supravietuirea si pastrarea frumusetii.

In 2010, pe baza descoperirilor facute de Orchidarium (platforma de cercetare Guerlain) , s-a nascut ultima generatie de combinatie moleculara perfect faurita: combinatia a trei noi orhidee, selectate din 30.000.

Actionand asupra celor sase mecanisme cheie ale longevitatii pielii, si daruit cu abilitatea de „intoarcere a timpului celular”, extractul New-Generation Imperial Orchid Molecular extract (IoMe) ar reinvia o legenda: crema Orchidee Imperiale, prima dintr-o exceptionala linie de produse de ingrijire a pielii ce sunt capabile sa ofere pielii o longevitate extraordinar de mare.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top