Now Reading
Orhideea Health & Spa – cel mare SPA din Bucuresti

Orhideea Health & Spa – cel mare SPA din Bucuresti

Revista Psychologies
 

 Tratamente faciale, masaje cu pietre calde si uleiuri esentiale, ritualuri cu caviar, vin si struguri, terapii pe baza de apa, exfolieri cu sare marina in dusul Vichy, impachetari cu trandafiri sau lavanda. Toate te asteapta spre testare la Orhideea Health & Spa.

Unul dintre conceptele originale ale spa-ului este un tratament Signature – ritualul hammam-ului (o exfoliere profundă a pielii, facuta in hamam, cu produse speciale: sapun negru cu eucalipt si manusa de kessa).

Lor li se adauga functionalitatile traditionale ale zonei ,,Ice & Fire,,: sauna uscata, sauna cu infrarosu, fantana de gheata, dusul scotian, dusul emotional, baia Kneipp, fotoliile termale, cada cu bule, precum si piscina.

De asemenea, locatia mai detine o sala de fitness foarte complexa, o sala de aerobic si una de spinning, dar si o sala de kinetoterapie.

Orhideea Spa aduce ca nota de diferentiere complexitatea serviciilor de relaxare. Mai exact? Spa-ul se adreseaza unui target larg: familii, prin programul de abonamente si terapii in cuplu, dar si copiilor in mod special prin programul ”trenuletul cu sare” din salina, prin cursurile de inot si alte programe de miscare dedicate acestora. De asemenea, companiile sunt una din tintele centrului.

Programele de management al stresului pentru corporate sunt o prioritate, de aceea exista un tip de abonament „Share” care vizeaza aceasta categorie.

Salina este un alt punct forte al spa-ului de 3000 mp. Ea este construita pe baza unui proiect propriu si conform unei tehnologii moderne.

La Orhideea Health & Spa, aerul este introdus fortat printre blocurile de sare ceea ce face ca ionizarea aerului sa fie mult mai puternica decit in cazul salinelor artificiale construite pe principiul umezirii aerului.

Tratamentul in salina se adreseaza in special copiilor dar si adultilor cu scop de prevenire sau tratare a problemelor sistemului respirator.

Orhideea Health & Spa se afla in managementul Eden Spa, operator cu o experienta de peste 5 ani in dezvoltarea pietei spa din Romania. Alaturi de Orhideea Health&Spa, Eden Spa detine operarea centrului The Spa Hilton Sibiu, Eden Spa Grand Hotel Continental si Eden Spa Primaverii Bucuresti.

Eden Spa este centrul care a introdus in Romania conceptul de terapie si ritual spa, petrecerea spa, cardul cadou spa si serviciile spa pentru companii. Informatii suplimentare pe www.edenspa.ro
 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top