Now Reading
(P) 3 autori potriviți pentru 3 stări emoționale diferite

(P) 3 autori potriviți pentru 3 stări emoționale diferite

Oamenii sunt cele mai complexe forme de viață, iar natura umană este de foarte multe extrem de greu de înțeles. Stările emoționale prin care trecem, chiar de la o zi la alta, sunt rezultatul acțiunilor noastre zilnice și a celor din jurul nostru. Pozitive sau negative, aceste bagaje de sentimente și trăiri cu care ne confruntăm ne pot influența relațiile cu cei din jur, impactând în același timp randamentul pe care îl avem job, modul în care vedem viitorul apropiat, dar și tonusul mental. În funcție de starea emoțională pe care o avem la un anumit moment dat, cărțile ne pot ajuta de minune, în cazul în care știm ce să citim.

Apatia

Conform stoicilor, apatia este o eliberare a sufletului de absolut orice pasiune. Interesul, iubirea, implicarea, toate acestea par să nu își mai gasească loc în sufletul tău. Tu faci totul dintr-o inertie, iar soluțiile prin care poți alunga această stare par să fugă de tine. O carte bună te poate scoate din starea de apatie în care te-ai cufundat, iar Eckhart Tolle este autorul perfect în această situație. Diverse carti scrie de Eckhart Tolle pe care le poti gasi pe libris.ro sunt alături de tine în lupta cu lipsa de implicare, inerția și dezinteresul.

Fericirea

Atunci când esti fericit, toate par să îți meargă din plin. Colegii par să rezoneze mult mai bine cu ideile pe care le ai, persoana iubită este parcă și mai atrasă de tine, Universul îți oferă pe tavă cele mai frumoase lucruri din lume. Atunci de ce nu ai continua în aceeași stare generalizată de bine, prin cărți care să îți mențină în continuare moralul ridicat? Cauți un autor pe care să îl citești cu pasiune în cele mai frumoase zile din această vară? Rhonda Byrne este autoarea celebrului bestseller The Secret, o carte ce îți va spune fără menajamente cum poți obține tot ce vrei, dacă îți dorești cu adevărat și dacă ești, înainte de toate, fericit.

Anxietatea

Dacă treci printr-o perioadă mult mai rea a vieții, iar stările negative nu îți mai dau face, combinându-se cu o stare inexplicabilă de frică și stres, ce te urmărește la mai tot pasul, este foarte posibil să te confrunți cu un episod de anxietate. Nu este absolut nicio problemă, pentru că vremea frumoasă de afară îți permite să ieși cât mai mult din casă, lucru extrem de recomandat în cazul unei astfel de stări emoționale. Și dacă tot alegi să îți petreci o zi frumoasă cu mult soare în parc, ce ai zice și de un autor de care să te bucuri în natură? Dan Brown este recomandarea noastră pentru cazul în vrei să scapi de stările de anxietate, printr-o porție binemeritată de lectură.

În funcție de stările emoționale pe care le resimți într-o anumită perioadă a anului, anumiți autori pot fi de foarte mare ajutor pentru sufletul tău. Eckhart Tolle, Rhonda Byrne, Dan Brown sunt 3 dintre recomandările noastre pentru a te bucura de lecturi plăcute, în cele mai frumoase momentele ale zilei. Comandă-le chiar acum de pe libris.ro și umple-ți vară cu cele mai frumoase stări de bine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top