Now Reading
(P) 3 tipuri de produs pe care le poti cumpara mult mai ieftin in sezonul rece

(P) 3 tipuri de produs pe care le poti cumpara mult mai ieftin in sezonul rece

Sezonalitatea anumitor produse le fac extrem de tentante, in cazul in care vrei sa le achizitionezi in afara unei anumite perioade de timp. Preturile scad in extrasezon, producatorii mizand foarte mult pe faptul ca cererea pentru un aparat de aer conditionat scade in sezonul rece, din motive absolut firesti, insa asta nu inseamna ca nu vei mai gasi deloc pe piata aparate de ventilatie, odata cu venirea iernii.

Dimpotriva, disponibilitatea acestora este sustinuta si de scaderile de pret, specifice perioadei de timp. Iata asadar 3 produse cu o utilitate foarte buna pe timpul verii, pe care le poti insa achizitiona mult mai ieftin in sezonul rece, profitand de reduceri extrem de profitabile.

Aspersoare si sisteme de irigatie

Fiind la mare cautare pe timpul verii, sistemele de irigatie a gradinii se bucura de o mai mica popularitate, odata cu venirea sezonului rece. Lucru stiut si de marii retaileri de produse de uz casnic si bricolaj. De aceea, poti face cateva investitii foarte avantajoase pentru bugetul tau, cumparand in sezonul rece aspersoare, furtune sau pistoale pentru stropit multifunctionale.

Daca inca sunt disponibile in oferta, chiar daca afara sunt doar cateva grade Celsius, arunca o privire si la alte produse de gradina, precum piticii decorativi, semintele de flori, uneltele pentru gradinarit, pentru ca poti da peste niste super-reduceri de care este chiar indicat sa te bucuri.

Aparat de aer conditionat

In afara sezonului, poti gasi foarte multe aparate de aer conditionat ieftine. Sa cumperi un aparat de aer conditionat in mijlocul toamnei nu este chiar cel mai neinspirat lucru, datorita sezonalitatii acestui produs. Chiar daca instalarea lui mai poate astepta pana cand vremea de afara este mai prielnica, ramai cu ochii peste ofertele la aceste aparate, atat pe parcursul intregii toamne, cat si pe durata iernii.

Anvelopele de vara

Pentru ca iarna, toti soferii se concentreaza mai mult pe cauciucurile de iarna, un set de anvelope pentru vara, la o promotie de nerefuzat, nu este chiar un lucru imposibil. Poti profita de sezonalitatea acestor produse si de faptul ca cererea pentru anvelopele de vara este clar mai mica, in lunile de iarna, facand o afacere extrem de profitabila.

Daca nu dispui de un spatiu pentru amenajarea setului de anvelope pentru vara, pe net gasesti rapid firme care se ocupa fix cu acest domeniu de activitate: depozitarea anvelopelor in extrasezon. Pentru o suma foarte convenabila, platita anual, iti poti tine in siguranta anvelopele, intr-un mediu propice si ferite de ochii vigilenti ai hotilor.

Daca aveai de gand sa iti cumperi vara viitoare un aparat de aer conditionat, sau un set de aspersoare pentru gradina, iti recomandam sa mai arunci o privire din cand in cand pe site-urile cu produse de vara, chiar daca te afli in plina iarna. Magazinele ofera reduceri foarte bune in extrasezon, de aeea nici nu stii cand poti da peste o super-reducere, la unul dintre produse de vara de care esti interesat.

Vara se aplica aceeasi strategie: produsele de toamna-iarna, precum gecile, anvelopele de iarna, accesoriile de ski, isi asteapta clientii cu preturi foarte convenabile, mult mai mici decat in lunile din apropierea Craciunului.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top