Now Reading
VIVA! de august iti promite un sfarsit de vara fierbinte

VIVA! de august iti promite un sfarsit de vara fierbinte

Revista Psychologies

Dupa 16 ani, Andreea Balan e din nou pe coperta Viva!. Viitoarea mamica si iubitul ei, George, ne-au povestit in editia de august a revistei Viva! cum s-au cunoscut, cum au aflat ca vor deveni parinti si cum se pregatesc pentru marele moment. Totodata, descopera si lista secreta a dorintelor Andreei Balan.

Vara aceasta Ilinca Vandici a implinit 30 de ani, ocazie cu care am invitat-o sa ne enumere cele mai importante lucruri pe care le-a descoperit in toti acesti ani. Iar cum viata este la fel de interesanta si plina de lectii si dupa aceasta varsta, Ileana Badiu ne dezvaluie cum depaseste cu eleganta semnele trecerii timpului si cum este sexul la 40 de ani.

Isteria creata de jocul Pokemon Go a cuprins o lume intreaga, inclusiv Cetatea Filmului. Descopera in noul numar tot ce trebuie sa stii despre acest fenomen si care sunt celebritatile obsedate de monstruletii virtuali. Si pentru ca suntem in luna august, iar in curand Rihanna va concerta pentru prima data in tara noastra, ti-am pregatit un material interesant despre diva din Barbados.

Cand vine vorba de vacante, celebritatile stiu ce vor: plaje cat mai exotice, alaturi de parteneri pe masura. Inspira-te din fotografiile hot pe care le-am selectat si planifica-ti urmatorul concediu intr-o locatie de vis. In schimb, daca preferi o vacanta incarcata de legende recomandarea noastra este Angkor Thom, din inima Cambodgiei. Asemenea Angelinei Jolie, lasa-te cucerit de magnificul complex supranumit „a opta minune a lumii”.

Indiferent unde alegi sa iti petreci vacanta, noi ti-am pregatit cateva sugestii cu piesele vestimentare esentiale si accesoriile stylish pentru o vara in tendinte.

VIVA! august va fi disponibila incepand cu 1 august, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top