Now Reading
Pharmaceris H – dermoingrijirea parului si a pielii capului

Pharmaceris H – dermoingrijirea parului si a pielii capului

Revista Psychologies

Gama Pharmaceris H contine sampoane cu eficacitate ridicata create in cooperare cu dermatologii, a caror siguranta in utilizare a fost confirmata:

  • H-SEBOPURIN sampon normalizant pentru par gras si PIELE SEBOREICA
  • H-KERATINEUM sampon fortifiant pentru par slabit si cu tendita de cadere
  • H-SENSITONIN sampon cu efect calmant, pentru par subtire si delicat si scalp sensibil
  • H-PURIN antimatreata, pentru scalp seboreic
  • H-PURIN antimatreata, pentru scalp sensibil

Pharmaceris H -H-SEBOPURIN par gras – sampon normalizant pentru piele seboreica
extract de brusture si biotina + saruri de zinc + vitamina B3
Formula concentrata a samponului datorita complexului constituit din extract de brusture, vitamina B3 si sare de zinc curata si regleaza ingrasarea excesiva a pielii. Vitamina B3 reduce productia excesiva de sebum si influenteaza productia de colagen in piele. Protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici si ii previne ruperea. Octopirox reduce iritarea pielii, restabileste echilibrul microflorei epidermului si calmeaza senzatia de mancarime.
250 ml, 35 lei

H-KERATINEUM – sampon fortifiant pentru par slabit cu predispozitie spre cadere
extract de frunze rosii de vita-de-vie + Camelia sinensis + provitamina B5
Samponul ingrijeste perfect, regenereaza intensiv si reduce caderea parului. Extractul de frunze rosii de vita-de-vie cu vitamina P si compusii polifenolici stimuleaza formarea fibrelor de colagen si contribuie la nutritia mai buna a radacinii parului. Flavonoidele cresc imunitatea radacinii parului si accelereaza cresterea lui naturala. Provitamina B5 protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici.
250 ml, 35 lei

H-SENSITONIN par subtire si delicat – sampon calmant pentru piele sensibila
ulei de Canola + Sensiline + gel din alge rosii
Sampon calmant pentru ingrijirea zilnica a scalpului sensibil cu predispozitie spre iritatii, precum si a parului subtire si delicat. Extractul de menta cu flavonoide, combinat cu uleiul de rapita, calmeaza intensiv iritatiile, iar extractul de in si vitamina E regenereaza efectiv pielea si ii previne deteriorarea. Gelul de alge rosii hidrateaza perfect si furnizeaza pielii micro si macroelementele necesare. Provitamina B5 protejeaza parul impotriva actiunii nocive a factorilor atmosferici.
250 ml, 35 lei

H- PURIN – sampon antimatreata pentru scalp seboreic
extract de arbore de ceai + ulei de Manuka + ulei de cimbru + extract de salcie
Sampon pentru ingrijirea pielii capului pentru persoanele care au urmatoarele simptome: matreata, piele grasa, dermatita seboreica, psoriazis sau prurit intens al scalpului. Poate fi folosit ca tratament antimatreata dar si in scopuri profilactice. Pielea isi recapata echilibrul, iar parul ramane moale si usor de pieptanat.
250 ml, 35 lei

H- PURIN – sampon antimatreata pentru scalp sensibil
pirocton olamina + D-pantenol
Sampon pentru ingrijirea scalpului sensibil, cu matreata uscata, mancarimi, iritatii si scuame. Poate fi folosit ca tratament antimatreata, dar si in scopuri profilactice. Contine pirocton olamina ce combate eficient matreata si simptomele asociate acesteia. Are actiune antibacteriana si antiinflamatoare, purifica scalpul eliminand matreata si calmeaza pruritul. Scalpul isi recapata echilibrul natural, iar parul ramane moale si usor de pieptanat.
250 ml, 35 lei
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top