Now Reading
Primul magazin online – B&B Collection

Primul magazin online – B&B Collection

Revista Psychologies

S-a deschis magazinul online B&Bshop.ro.

Beneficiind de experienta de peste 14 ani a companiei pe piata din Romania, B&Bshop.ro ofera clientilor aceleasi produse de marca, valoare si calitate recunoscute pe plan international si urmeaza valorile definitorii ale organizatiei: atitudine orientata catre client, calitate, performanta si inovatie.

Magazinul online a luat fiinta din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri si de a aduce mai aproape de ei produsele B&B Collection.

Te poti bucura acum de confortul cumparaturilor facute din fata calculatorului, de usurinta si rapiditatea cu care pot gasi produsele dorite, de multiplele modalitati de plata si de livrarea produselor pe intreg teritoriul Romaniei.

Comanzi online si te poti bucura de o gama variata de ceasuri,  disponibile imediat pentru impachetare si livrare, toate la un click distanta. Alegi produsul preferat, modalitatea  de plata care te avantajeaza, lansezi comanda online si primesti ceasul dorit in termen de 1-2 zile lucratoare pe intreg teritoriul Romaniei.

Oferta cuprinde peste 1900 de modele de ceasuri de la 40 de branduri, avand in stoc peste 20 000 de produse disponibile.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top