Now Reading
Produsul natural Reishi SE de la Secom

Produsul natural Reishi SE de la Secom

Revista Psychologies

Produsul natural Reishi SE de la Secom
Produsul natural Reishi SE de la Secom contine extract standardizat (componentul activ, izolat din extractul simplu al unei parti comestibile dintr-o planta; ex. Reishi 376mg – 10% polizaharide) din ciuperca medicinala cu acelasi nume, in concentratie de 188 mg/capsula, garantat 10% polizaharide.

Reishi SE are rol adjuvant in terapiile complementare antitumorale, actionand sinergic cu chimio si radioterapia, ajuta la reglarea dezvoltarii celulelor stem in maduva si in tesutul limfatic si are rol adaptogen prin stimularea selectiva a functiilor organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar.

De asemenea, Reishi SE are si efect imunomodulator, putand fi administrat ca adjuvant in boli autoimune.

Este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.

Reishi SE este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Ciuperca medicinala Reishi a fost atestata pentru prima data ca ciuperca superioara in cea mai veche farmacopee chinezeasca a lui Seng Nong, din anul 56 i.H., dar se considera ca utilizarea sa in fitoterapia orientala dateaza de peste 5.000 de ani. Extrem de rara, ciuperca a constituit mult timp un privilegiu al celor bogati, cultivarea sa la scara larga facandu-se abia de curand.
In China Antica de pilda, numai imparatii se puteau bucura de efectele benefice ale ciupercii Reishi, despre care se credea ca are proprietatea de a mentine tineretea si de a prelungi viata.

Reishi contine peste 200 de microelemente active, cele mai importante fiind polizaharidele, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozina, aminoacizii si proteinele.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top