Now Reading
Provocări și soluții în relația de cuplu

Provocări și soluții în relația de cuplu

provocări-și-soluții-în-relația-de-cuplu

Viața de cuplu este complexă și, probabil, cu toții am trecut prin tot felul de încercări, mai mult sau mai puțin dificile. Cu siguranță iubirea și relația de cuplu sunt supuse de-a lungul vieții unor provocări, tentații, probe ale timpului sau dileme.

Ai o întrebare legată de gestionarea relației de cuplu? Prin intermediul campaniei Provocări și soluții în relația de cuplu, și a rubricii #CititoriiÎntreabăPsihologulRăspunde vom încerca să găsim răspunsuri la toate întrebările voastre legate de viața de cuplu, alături de psihologi, psihoterapeuți, coach.

Vă invităm, așadar, în perioada 18 – 25 noiembrie să aflăm împreună cum putem gestiona și depăși dificultățile și încercările relației de cuplu împreună cu invitați precum, Daniela Dumitrescu, psiholog, psihoterapeut, Sabina Strugariu, psihoterapeut integrativ, Ligia Moise, psiholog, Gabriel Manolache, Life coach, Cati Călin, psiholog, Iulia Feordeanu, psihoterapeut, analist jungian, și mulți alții.

Totodată pe www.edituraherald.ro, o selecție de titluri care cuprind exerciții și abordări diferite ale aceluiași subiect: relații de cuplu armonioase, vor beneficia de o reducere de 30%.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!