Now Reading
Ramada Hotel & Suites București Nord – cadrul perfect pentru evenimente de succes

Ramada Hotel & Suites București Nord – cadrul perfect pentru evenimente de succes

Intenționați să organizați o conferință importantă, un seminar, un training, o lansare de produs sau un dejun de afaceri? Ramada Hotel & Suites București Nord este locul ideal.

 

Ramada Hotel & Suites București Nord este un hotel de 4 stele, situat într-o zonă liniștită, rezidențială, în partea de nord a orașului.

Ramada Hotel & Suites București Nord este un hotel clasic, cu un amplasament ideal, la doar 15 minute de centrul orașului și la o distanță de 9 km de Aeroportul Internațional ,,Henri Coandă”.

Ramada Hotel & Suites Bucharest North va pune la dispoziție 20 de săli moderne și multifuncționale ideale pentru aceste tipuri de evenimente.

Sălile au fost concepute astfel încât să satisfacă cele mai rafinate gusturi.

Toate sălile de conferință beneficiază de lumină naturală, ferestre care se deschid, aer condiționat, linii telefonice, materiale consumabile oferite gratuit, suport de susținere pentru planșe, conexiune la internet de mare viteză, garderobă și nu în ultimul rând de o echipă bine pregătită pentru a asigura succesul oricărui eveniment găzduit la Ramada Hotel & Suites Bucharest North.

Sălile sunt foarte potrivite pentru organizarea de întâlniri, traininguri, conferințe de presă sau diverse alte evenimente.

Acestea au un decor în stil clasic, mobilier practic și în același timp confortabil și sunt echipate cu videoproiector și ecran de proiecție, flipchart-rui și alte materiale, toate pentru a crea un cadru perfect pentru desfășurarea evenimentului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top