Now Reading
RE-code® – cel mai evoluat produs de slabit pentru femeile peste 30 de ani

RE-code® – cel mai evoluat produs de slabit pentru femeile peste 30 de ani

Revista Psychologies

„La femeile cu varsta de peste 30 de ani, unicul mod de redistribuire a maselor grase in mod armonios este de a actiona de la sursa, contracarand efectele dezechilibrelor hormonale si amintind astfel organismului cat era de usor sa se mentina in forma in trecut.

Aceasta este pana la urma cauza aparitiei anumitor acumulari adipoase subcutanate in anumite puncte critice cum ar fi bratele si soldurile.

Variatiile hormonale imperceptibile sunt astfel exact raspunsul la intrebarea initiala”, a explicat dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, reprezentant Euronet, importator exclusiv pentru produsele Zuccari.

Formula Re-code®, produsa de Zuccari, este un supliment alimentar care regleaza functiile organismului trecut de 30 de ani si care contine un aport unic de elemente naturale necesare unei conditii fizice si mentale optime.

Practic, datorita formulei unice Re-code® se restabileste echilibrul hormonal, se re-codifica mesajele estrogenilor cu dirijarea distributiei maselor de tesut adipos.

In plus, Re-code® ajuta efectul natural de detoxifiere, antioxidare si remineralizare, reechilibrare hormonala, stimulare a sistemului imunitar si a fermitatii pielii.

Forumula sa unica inglobeaza urmatoarele ingrediente:

Agenti de re-echilibrare brevetate de Zuccari: izoflavonoizi (din extract de Pueraria lobata – o planta cataratoare cunoscuta pentru extraordinarele sale proprietati anti-imbatranire), fermenti lactici (micro organisme interne ale intestinului uman) si florizina (sporeste absorbtia fitoestrogenilor la nivel intestinal);

Elemente naturale care au o actiune imediata, cum sunt papadia si coada calului – duetul perfect pentru drenaj si purificare;

Duetul stimulant pentru functionalitatea gastro-intestinala: rubarba si fibre prebiotice;

Colagen extras din alge si papaya fermentata – prietenosi cu pielea pentru un efect anti-imbatranire in interior si la exterior.

Produsul este 100% natural si nu contine vreo substanta straina, ci doar conservanti naturali (pentru controlul aciditatii) – lamaie, acid lactic, sorbitol (polizaharid ce nu are influente asupra glicemiei), sucraloza – indulcitor fara calorii.

Re-code® este inregistrat la Ministerul Sanatatii din Italia si la Institutul de Bioresurse Alimentare in Romania ca un co-adjuvant pentru controlul greutatii corporale, in cadrul unei alimentatii echilibrate si al unei activitati fizice adecvate.

Cantitatile de izoflavonoizi, fermenti lactici si florizina cuprinse in Re-code® sunt studiate in mod anume pentru a permite organismului nostru sa se obisnuiasca in mod treptat cu noua situatie ce urmeaza sa se stabileasca, iar certificatele de garantie pe care le ofera firma Zuccari si testele in laboratorul Universitatii din Pavia, Italia asigura ca nu exista contraindicatii sau reactii adverse.

Cat se slabeste?

In medie, 4 kg – 6kg in 2 luni. Este nivelul ideal de slabit pentru a nu forta organismul, dar rezultatul poate varia in functie de foarte multe particularitati individuale precum: greutatea, nivelul personal de hormoni de estrogeni, stilul de viata personal etc. Se recomanda o dieta echilibrata si miscare.

Formula Re-code® se administreaza in doze de 25ml care se dilueaza in cel putin un litru de apa ce urmeaza a se consuma pe parcursul unei singure zile.

Pentru a obtine un maxim de efect din aportul de izoflavonoizi, nu este suficienta o perioada scurta de administrare, de aceea se recomanda aportul neintrerupt de Re-code® pe o perioada de cel putin 2 luni – 3 luni.

Pretul unui flacon de Re-code® este de 183 LEI si se poate cumpara online de pe re-code.ro sau giftlist.ro sau din farmaciile Dona, Catena sau Plafar.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top