Now Reading
Reduceri de 50% la vacanțele Delta pentru Seniori!

Reduceri de 50% la vacanțele Delta pentru Seniori!

delta dunarii, gulliver delta resort

Delta Dunării este casa a peste 5000 de specii unice, fauna și flora fiind comparate cu cele din Insulele Galapagos, fapt pentru care în anul 1991 UNESCO i-a acordat titulatura de Rezervație a Biosferei, fiind singura deltă de acest fel din lume.

Mai mult de jumătate din suprafața Rezervației Biosferei este păstrată intact, aproximativ 20 de zone sunt protejate (accesul fiind interzis sau limitat, iar pescuitul și vânătoarea sunt strict controlate), din acest motiv Delta Dunării este considerată cea mai sălbatică și luxuriantă regiune europeană.

Sejur la Gulliver Delta Resort 4* de la 688 lei/persoană!

Dacă nu ai reușit să explorezi cel mai pitoresc loc din România, îți poți face încă de acum planuri de vacanță pentru anul viitor. Profită de reducerile de până la 50% de la Gulliver Delta Resort 4* și rezervă din timp un sejur în Delta Dunării, la tarife accesibile.

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 688 lei/persoană, conform programului ales.

Gulliver Delta Resort 4* are o poziție ideală pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol și a fost dezvoltat după modelul conacelor lipovenești. Serviciile turistice sunt inspirate din tradițiile culinare și folclorice ale vechilor comunități de pescari staroveri.

Pentru zile relaxante petrecute în cadrul resortului poți opta pentru tolănit în hamac în grădina luxuriantă, răsfăț cu ceai la samovar, tenis de masă sau pescuit de pe pontoane.

Vara te poți răcori la piscina înconjurată de șezloguri. Copiii au distracția asigurată la locul de joacă, iar aventurierii pot evada în excursii opționale organizate de Gulliver Delta Resort.

gulliver delta resort cu piscina, delta dunarii

Delta Dunării, cel mai sălbatic ținut european

Delta Dunării este fascinantă primăvara, când natura se dă în spectacol. Salciile decorează malurile lacurilor, iar nuferii și lotușii sunt în plină floare. Tot acum poți surprinde cele mai mari colonii de păsări mixte, pelicanii comuni se întorc din Africa și sunt înfometați așa că-i poți observa cum pescuiesc…

Plimbă-te cu barca pe lacurile de smarald printre aburii dimineții sau parcurge traseul spre canalele mozaicate care în mod normal nu ar fi navigabile, însă primăvara au loc inundațiile naturale, iar pescarii cunoscători te vor conduce fix acolo.

Dacă te aventurezi pe dunele de nisip de la Pădurea Letea, jungla României, poți surprinde caii sălbatici, dar și specii rare de plante cum sunt orhideea sălbatică sau liana grecească.

Delta Dunării adăpostește specii unice de viețuitoare și tot aici vei întâlni cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob, singura rezervație de arin negru din Europa, cele mai late plaje sălbatice de la Marea Neagră, iar lista superlativelor poate continua.

În plus, Sulina este singura localitate din România care are port atât la fluviu, cât și la mare. Poți găsi relaxarea și în Sfântu Gheorghe, o mică așezare tipic lipovenească care găzduieșe cea mai frumoasă plajă sălbatică din țară, acolo unde Dunărea sărută Marea Neagră.

Early Booking 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Sursă foto: flickr.com și gulliverresort.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top