Now Reading
Refresh Yourself. Un nou sezon, o nouă variantă a ta! (P)

Refresh Yourself. Un nou sezon, o nouă variantă a ta! (P)

Revista Psychologies
refresh-yourself-un-nou-sezon-o-nouă-variantă-a-ta

Zilele însorite, apa mării sau a piscinei și aerul cald de vară îți pot afecta părul. Pe măsură ce această vară specială se apropie de sfârșit, dorim să-ți răsfățăm părul cu puţină dragoste și grijă. Selectează masca de păr Maria NilaColourRefresh, perfectă pentru nuanța, reflexia sau tonul tău pentru a adăuga strălucire, hrănire și un pic de reîmprospătare părului tău.

Descoperă posibilitățile infinite

ColourRefresh este atât o culoare temporară, cât și un tratament hrănitor pentru păr. Hidratează și reduce electrizarea pentru un rezultat mătăsos, neted și strălucitor. Amestecul alb poate fi folosit pentru a crea culori pastelate din nuanțele intense – sau doar pentru a mixa nuanțele tale preferate. Lasă paleta ColourRefresh să-și facă treaba și fii creativă!

Iată cum să folosești Color Refresh acasă foarte simplu și ușor:

1. Spală-ți părul – Şamponează-ţi părul și clătește-te cu apă. Acest lucru îți va pregăti părul pentru tratament, asigurându-te că pigmenții se pot atașa de păr.

2. Usucă părul ușor cu un prosop – Elimină excesul de apă cu ajutorul unui prosop.

3. Mixează și aplică masca ColourRefresh – Mixează nuanțele sau folosește culorile ColourRefresh așa cum sunt. Asigură-te că aplici pe toată lungimea părului pentru un rezultat uniform, folosind degetele sau pieptenele. Te rugăm să iei în considerare utilizarea mănuşilor.

4. Las-o să acționeze – Lasă masca să acționeze timp de 3-10 minute, în funcție de intensitatea dorită.

5. Clătește – Folosește multă apă pentru a scăpa de orice exces de culoare.

6. Finalizează tratamentul cu un balsam. Acest lucru va închide cuticula și va sigila pigmenții.

ColourRefresh rămâne în păr aproximativ până la 4-10 spălări. Utilizarea unei noi măști variază în funcție de tipul de păr. Cantitatea necesară va depinde de lungimea și grosimea părului, precum și de calitatea acestuia.

See Also
NIVEA-Gel-de-dus-Fresh-Blends_gama

Alege cu inima

Produsele noastre sunt 100% vegane și cruelty-free, ceea ce înseamnă că niciunul dintre acestea nu a fost testat pe animale sau include ingrediente derivate din animale. Suntem hotărâți să producem produse de înfrumusețare sustenabile, motiv pentru care suntem implicați în proiecte de sustenabilitate din întreaga lume. Un exemplu este colaborarea noastră cu Plan Vivo.

Compensarea climatică prin Planul Vivo, oferă fermierilor din Nicaragua sprijin financiar pentru a replanta pădurea pe propriul sol. Aceasta înseamnă că putem susține fermierii locali și independenți, precum și să oferim naturii noastre șansa de a se recupera.

Maria Nila oferă o gamă largă de produse pentru protecția culorilor și produsele de coafură pentru hair-styliștii din întreaga lume. Toate produsele Maria Nila sunt 100% vegane și cruelty-free, fără sulfați și parabeni și sunt produse în Suedia, garantând cea mai înaltă calitate a ingredientelor și a ambalajelor. Toate produsele conțin complexul Color Guard care protejează și păstrează culoarea părului.

Produsele Maria Nilase se găsesc exclusiv online pe www.marianila.com.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top