Citești
RETRO PARTY sau GLOW PARTY? REVELION 2018 la Hotel Marshal Garden 5*

RETRO PARTY sau GLOW PARTY? REVELION 2018 la Hotel Marshal Garden 5*

Noaptea magică a Noului An se apropie, iar Hotel Marshal Garden 5* a dat startul petrecerilor.

 

RETRO PARTY?

O noapte spectaculoasă în care, dincolo de fascinația vestimentației și atitudinii specifice epocii, regăsim ca pregnantă și definitorie imaginea petrecerilor stil Marele Gatsby. Intervalul anilor 20’-40’ este remarcabil pentru lumea dansului și a muzicii.

Aceasta este perioada când jazz-ul și blues-ul răsună la fiecare petrecere, iar dansurile precum lindy hop, swing, charleston și boogie woogie sunt reprezentative pentru acea vreme.

Petrecerea de Revelion se va desfășura în Ballroom Panoramic, o sala spectaculoasă de 500 mp, situată la etajul 5 al hotelului, decorată fastuos.

Ballroom Panoramic are o atmosferă particulară, creată de jocul îndrăzneț de lumină și culoare. Având ca sursă de inspirație picturi celebre și explorând valențele oferite de sticlă, au fost create vitralii unice, destinate special acestui loc, întregind atmosfera de sărbătoare.

Un plus al acestei săli este accesul direct la terasa încălzită. Vom avea astfel posibilitatea de a admira, de la depărtare, artificiile impresionante care brăzdează cerul orașului la trecerea dintre ani.

Anul acesta avem muzica live cu un band tânăr și frumos. Iată cum se caracterizează ei înșiși:

 

No Stress Energy Creates Us, Music Defines Us”

Proiectul NO STRESS a luat ființă în vara anului 2013, iar de atunci bandul este prezent pe scena muzicală a cluburilor din București, dar și la evenimente private.

NO STRESS înseamnă: Eliza Manda – voce, Max Dragomir – voce, Vladimir Pocorschi – voce & chitara, Cristi Dumitrescu – tobe, Alexandru Burca – keyboards, Pepino Vasile – chitara bas si Robert Predut – saxofon.

Membri trupei sunt muzicieni cu foarte multă experiență de scenă, având colaborări diverse de-a lungul timpului, apariții tv, premii la concursuri naționale și internaționale de profil, iar cei trei soliști au participat la emisiunea-concurs Vocea României: Eliza Manda – echipa Moga, Max Dragomir – echipa Brenciu și Vladimir Pocorschi – echipa Smiley.

Show-urile noastre se bazează pe interpretarea celor mai cunoscute piese naționale și internaționale ale artiștilor deja cunoscuți, repertoriul bandului fiind unul foarte vast, de la pop-rock, reggae, rock, la muzica ușoară românească, r&b sau jazz.

Anul acesta au participat la Selecția Națională – Eurovision, alături de Elizé, unde au ajuns până în semifinalele concursului cu melodia Fără bariere”, compusă de Vladimir Pocorschi (muzică) și Eliza Manda (text).

Recent am lansat și primul single din cariera – The call”.

Și vom  dansa, dansa, dansa… Perechi de dansatori, profesioniști ai genului, ne vor face demonstrații de dans și ne vor invita să ne alăturăm lor în ritmuri vibrante.

Meniul va fi bogat și savuros: de la hors d’oeuvres rafinate, file de lup de mare și creveți cu orez cu șofran, până piept de rață Magret sau mușchi de vită pe piatră încinsă cu mousse de cartofi dulci, culminând cu tortul festiv.

 

Veti aprecia clasa maeștrilor bucătari, stilul și eleganța personalului. Totul va fi acompaniat de băuturi din cele mai diverse: cocktail-uri din întreaga lume, vin alb, roșu și rose de la Moșia de la Tohani, șampanie la miezul nopții…

Anul Nou vine cu muuuuultă distracție, dar și cu muuuuulte premii interesante.

 

GLOW PARTY?

Extravaganță și strălucire, iată ce promite petrecerea organizată la Restaurant Marshal Garden.

Restaurant Marshal Garden își întâmpină oaspeții cu un design modern și un spațiu larg de 350 mp, reprezentând alegerea perfectă pentru un eveniment fresh, incitant și plin de energie.

Deși este situat la etajul 6, restaurantul oferă acces direct la o superbă terasă încălzită.

Muzica este sufletul oricărei petreceri și va fi oferită de unul dintre cei mai experimentați specialiști, DJ Vivel.

 

Împreună cu echipa sa, va utiliza numai echipamente de ultimă generație pentru o sonorizare impecabilă (care nu va anihila conversațiile mesenilor) și jocuri de lumini explozive.

Muzica se va potrivi perfect temei alese deoarece renumitul DJ Vivel trece cu ușurință prin muzica internațională, mixând cu mult talent toate stilurile, de la rockul anilor ’70-’80 până la R&B, clubbing, alternativ, latino.

Dar trebuie să știți că nu vor lipsi nici tradițiile românești, programul artistic fiind pigmentat de momente de muzica live cu o frumoasă și talentată cântăreață, Nely Cimpoca.

Deși am absolvit Politehnica București și sunt ca pregătire inginer mecanic, muzica rămâne marea mea dragoste.

Simt că menirea mea pe pământ este să împărtășesc această dragoste cu publicul larg. Călătoresc prin muzică, de la cea ușoară românească, muzică populară specifica zonei Ardealului, la jazz, bell canto până la muzica anilor 2017. Vă aștept cu drag să petrecem împreună în noaptea dintre ani cu muzică pentru sufletele dvs.”

 

Dansatori profesioniști ne vor antrena pe ring, într-un vârtej amețitor

Sunteti invitați să savurați o cină rafinată, cu un aperitiv bogat, cu pește la miezul nopții (conform tradiției) și un fel principal la alegere.

Desertul este un delicios parfait de alune cu sos de ciocolată. Și totul însoțit de băuturi din cele mai diverse și un pahar de șampanie ciocnit în cinstea Noului An…

La închiderea balului, hotelul nu-și trimite oaspeții la casele lor. Ei pot opta să se odihnească într-una din camerele de cinci stele autentice prin spațiu, design și decorațiuni. Iar în prima zi a noului an pot alege să petreacă în continuare la un bogat brunch.

 

 

 

Rezervările la:

HOTEL MARSHAL GARDEN 5*

Calea Dorobantilor nr. 50B

Sector 1, Bucuresti

Tel. 021.319.44.44 / Fax: 021.319.44.45

E-mail: [email protected]

www.hotelmarshalgarden.ro

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Prinde o reducere o dată în lună! Totul redus cu 30%
ABONAMENTE, CĂRȚI, EVENIMENTE
AGENDE PERSONALIZATE