Now Reading
Roberto Coin a lansat colectia POIS MOI in magazinul KULTHO Dorobanti

Roberto Coin a lansat colectia POIS MOI in magazinul KULTHO Dorobanti

Revista Psychologies

Celebrul designer de bijuterii Roberto Coin si-a lansat pe 8 octombrie, la magazinul KULTHO Dorobanti, colectia de bijuterii intitulata POIS MOI.

Premiata Cea Mai Buna Colectie Italiana la Palladio International Awards,  colectia POIS MOI a devenit deja o colectie de referinta datorita inovatiei si elegantei sale.

Noua colectie POIS MOI are un design ultramodern cu o tenta de vintage, iar bijuteriile sale se potrivesc perfect femeilor de toate varstele.

Elementul reprezentativ al colectiei isi are sursa de inspiratie in diversele texturi intalnite in universal golfului, iar aurul si trendul pois, doua simboluri intalnite pentru prima oara impreuna in lumea bijuteriilor, au devenit vedetele celor mai recente prezentari de moda.

Forma patrata cu linii somptuoase isi are inspiratia in trendul italian vintage numit „forma televizorului” care ne reaminteste de vechile monitoare din anii ’50 si chiar daca la prima vedere designul pare extrem de liniar si de simplu, tehnica necesara realizarii acestor bijuterii este foarte complicata si necesita o inalta precizie.

Roberto Coin „semneaza” fiecare creatie cu un mic rubin care se afla pe partea din interior a bijuteriei, astfel incat sa fie mereu in contact direct cu pielea celei care o poarta.

Aceasta semnatura magica, inconjurata de farmecul unei vechi legende, reprezinta o executie unica ce complementeaza o multitudine de experiente pe care Roberto Coin le dedica clientelei sale sa le traiasca de-a lungul vietii.  Pentru ca Viata este o colectie de experiente…

 

Despre Roberto Coin

Brandul Roberto Coin a fost lansat in 1996. Fondatorul sau, al carui nume il poarta, motivat de iubirea innascuta pentru lumea artei si a modei, a decis sa renunte la o cariera de succes ca manager de hotel pentru a-si urma visul si pentru a incepe o aventura noua si plina de pasiune.

Creativitatea sa prinde forma prin intermediul mainilor celor mai experimentati si renumiti artizani bijutieri din Italia care, prin talentul lor, transpun in realitate imaginatia romantica si nemarginita a lui Roberto Coin, spunand povestea sa cu ajutorul bijuteriilor devenite adevarate opere de arta.

Rafinamentul si experienta transforma fiecare creatie intr-un exemplu de necontestat al stilului si al inovatiei care capteaza atentia tuturor din lumea bijuteriilor, plasand brandul in randul celor mai renumiti bijutieri italieni si in topul studiilor internationale privind creativitatea si calitatea.

Fiecare bijuterie Roberto Coin este rezultatul unui proces meticulos, o calatorie prin culturi diferite si diverse influente etnice, prin universul naturii, intre ecourile trecutului si proiectiile asupra viitorului. Abilitatea de a transforma cele mai variate experiente, vise si perspective in bijuterii caracterizeaza fidel colectiile brandului prin intermediul identitatii unice.

Lumea modei il recunoaste pe Roberto Coin drept autorul unora dintre cele mai interesante trenduri din universul bijuteriilor din ultimele decenii. Formidabilul sau instinct de a crea mereu ceva inedit il stimuleaza sa creeze peste 600 de modele noi in fiecare an, bijuterii ce vin in intampinarea preferintelor celor mai diversificate piete din intreaga lume.

In Bucuresti, magazinele KULTHO se gasesc in Calea Dorobantilor 134, Calea Victoriei 60-64, Galeriile The Grand (Marriott), Baneasa Shopping City, Afi Cotroceni, Unirea Shopping Center. In tara: Cluj Polus, Constanta Maritimo, Iasi Palas, Pitesti Mall, Ploiesti Afi Palas, Timisoara Iulius Mall.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top