Now Reading
S-a incheiat BikeFest 2013

S-a incheiat BikeFest 2013

Revista Psychologies

Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, a organizat cea de-a treia editie a BikeFest, festivalul in care celebram biciclistul urban si biciclista urbana ai anului si care marcheaza inchiderea sezonului velo.

Peste 5.000 de biciclisti au invadat parcul Izvor din Capitala, in weekend-ul 14 – 15 septembrie, si s-au bucurat de cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani.

Seria evenimentelor BikeFest 2013 a fost deschisa sambata dimineata cu proba de Pentathlon, competitie pentru biciclistii amatori, la care s-au inscris peste 700 de concurenti.

BikeFest 2013 s-a dovedit a fi Bigger&Stronger&Better si a continuat cu activitati mai interesante, concerte mai multe, proiectii de scurtmetraje, expozitii de biciclete, ateliere de creatie pentru copii, biciclisti mai multi, competitii mai traznite, premii din belsug si multe surprize.

«Au fost doua zile de super festival, iar activitatile din cadrul BikeFest 2013 si competitiile organizate au adunat o multime de oameni in parc, marea majoritate dintre ei pe biciclete. Numarul biciclistilor, in crestere de la un an la altul, dovedeste ca suntem uniti si, intr-un final, vom fi atat de multi incat o sa avem piste si parcari, drepturi si respect in trafic. Venind la BikeFest, este clar, sustii comunitatea si lupti pentru drepturile tale. Le multumim sponsorilor, partenerilor si tuturor biciclistilor care ne-au fost alaturi la BikeFest si speram sa ii avem alaturi si la editia de anul viitor! », a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Duminica, peste 800 de persoane au participat la Cel mai Mare Maraton de Schwinn Cycling, organizat de World Class Romania, iar multi dintre ei au rezistat pana la final. Turul Skirt Bike a adunat mai mult de 400 de bicicliste cochete, care au parcurs traseul: Parcul Izvor – Hasdeu – Splaiul Unirii – Pod Izvor – Pod Cotroceni si retur.

BikeFest 2013 a oferit si premii substantiale participantilor si vizitatorilor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top