Now Reading
(P) Santorini, cea mai fotografiata insula greceasca

(P) Santorini, cea mai fotografiata insula greceasca

Revista Psychologies

Mii de boemi si de artisti din toata lumea sunt atrasi de frumusetea pitoreasca a insulei vulcanice Santorini, unde mitul se impleteste cu modernitatea, iar traditiile cu luxul. Cei mai multi dintre turisti aleg sa-si petreaca vacantele pe aceasta insula datorita istoriei, pentru spectacolul naturii, sau pentru unicitatea apusurilor de soare.

Indiferent care este motivul pentru care te decizi sa explorezi acest tarm, odata ajunsa aici vei vedea de ce Santorini este una dintre cele mai spectaculoase insule din lume.

Experiente unice

Santorini se mandreste cu minuni la tot pasul… panorame unice asupra vulcanului inca activ, apusuri spectaculoase, cladiri in stil neo-clasic cocotate pe stancile care rasar din mare, mai bine de 300 de edificii de cult, plaje paradisiace cu nisip negru, alb sau rosu, dar si o gastronomie unica.

Asa ca indiferent care sunt pasiunile tale, vei avea parte aici de experiente de neuitat. Una dintre acestea ar putea fi o croaziera pana la piscinele cu ape sulfuroase aproape de vulcan, unde te poti bucura cateva ore de apele fierbinti ale izvoarelor termale sau te poti relaxa pe plajele cu nisip negru ca abanosul.

 

Participa la o nunta traditionala!

Pentru zilele mai lenese poti degusta din bunatatile locale in unul dintre localurile pozitionate pe marginea calderei. Incearca frozen yogurt, din iaurt traditional de capra cu fructe proaspete, sau bucura-te de o degustare de vinuri locale in nuante de chihlimbar, rosu burgundia sau roze, cu arome de citrice carora nu ai cum sa le rezisti.

Tot mai multi turisti din intreaga lume ajung in Santorini pentru traditiile si obiceiurile localnicilor. Daca vrei sa fii martora unei nunti traditionale, participa la The White Door Theatro, un eveniment local in care este pus in scena un astfel de eveniment. Actorii respecta fiecare detaliu, incepand cu tinutele populare, bucatele servite, vinurile alese, muzica, dansurile, pana la atmosfera specifica anului 1940.

 

De Madalina Isar

Sejur Santorini

Hotel Argo 3*- de la 477 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top