Now Reading
SHALIMAR PARFUM INITIAL

SHALIMAR PARFUM INITIAL

Revista Psychologies

Dupa 86 de ani, in 2011, celebrul parfumier Thierry Wasser reinventeaza povestea, inspirat fiind de tanara sa nepoata, care, desi intimidata de legendara capodopera, ii cere acestuia sa faca un ” Shalimar pentru ea.”

A fost o adevarata provocare” , continua el, “sa ai o creatie de 85 de ani si sa o dezvolti intr-un parfum modern fara sa-l distorsionezi, si sa te asiguri ca isi mentine alchimia ce il face atat de dorit… Sa iluminezi fara sa repudiezi, sa transpui fara sa tradezi. Sa creezi viitorul in timp ce onorezi trecutul.”

GUERLAIN va ofera un ritual senzual, al placerii, al tentatiei, al initierii – SHALIMAR PARFUM INITIAL – , o poveste olfactiva compusa din 4 miresme esentiale.

Claritatea (initiala) fara cusur a trandafirului de Damasc si a irisului italian, aduse la extrem, sunt pudrate, mate si infinit de catifelate.

Vanilia dulce este aproape carnala, chiar afrodisiaca, iar boabele de tonka invaluie totul intr-o aura condimentata, de o calitate apetisanta irezistibila.

Urmeaza prospetimea unui vartej cu arome delicate de caramel si fructe dulci, paciuli si bergamota de Calabria (unul dintre ingredientele preferate ale casei Guerlain). Toate acestea pentru a sublinia nota de vanilie si a inlocui notele originale de piele.

O esenta pretioasa, incapsulata intr-o sticla-bijuterie, asemeni unui vas, cu un capac de safir si cu un ciucure delicat de matase, gri-albastrui.

Flaconul este o reinterpretare a modelului creat de designerul Jade Jagger (fiica legendarului star rock – Mick Jagger ), o sculptura in gheata cu forme extrem de fine si de senzuale.

Asa cum ne-am obisnuit, Natalia Vodianova, imaginea Guerlain, se reinventeaza si de aceasta data si devine o fata curajoasa, gata sa experimenteze senzatii noi.

Indrazniti sa visati si sa va lasati purtate pe aripile dorintei!

Bucurati-va si imbatati-va cu aroma sa voluptoasa si senzuala!

Creati-va propria poveste!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top