Now Reading
Special Night Out – Noaptea shoppingului de lux in Bucuresti

Special Night Out – Noaptea shoppingului de lux in Bucuresti

Revista Psychologies

Pasionatii de lux sunt asteptati la prima editie Special Night Out, care va avea loc pe 30 mai, in intervalul orar 20:00 – 24:00, in trei zone importante din Bucuresti: Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott.

Special Night Out este cel mai mare eveniment de acest fel din Romania, reusind sa aduca la un loc 46 de magazine de lux, concentrate in cele trei zone de interes: Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott, cu scopul de a pozitiona Bucurestiul ca destinatie pentru shoppingul de lux.

Astfel, pentru prima oara partenere in aceasta formula, cele 46 de magazine de lux vor avea program prelungit in intervalul orar 20:00 – 00:00, vor prezenta cele mai elegante si rafinate colectii – fie ca vorbim de fashion, design de interior, obiecte de autor pentru scris, audio-video de lux, bijuterii sau beauty, iar cele mai multe dintre acestea vor acorda oferte speciale la anumite produse.

De la o celebrare a luxului nu ar fi putut lipsi bauturile premium, motiv pentru care, in magazinele partenere, cumparatorii vor fi rasfatati cu MARTINI, Evian, Rémy Martin, The Maccallan, Highland Park, Corona Extra si The Famous Grouse.

Cei care doresc sa se bucure de cat mai multe oferte sunt invitati sa isi planifice ruta de shopping cu mare atentie, pentru a nu rata unele dintre cele mai interesante colectii create de designeri celebri. Pentru informatii suplimentare, accesati pagina evenimentului de facebook Special Night Out.

Intrucat acest eveniment este realizat in parteneriat cu revista Elle Romania, tinutele unora dintre magazinele partenere vor fi realizate de catre stilistii revistei ELLE Romania.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top