Now Reading
Agenda octombrie – noiembrie 2008

Agenda octombrie – noiembrie 2008

Revista Psychologies
● Un eveniment unic la Timisoara
Minuchin: Seminar de psihoterapia familiei si cuplului Timisoara

25 – 26 octombrie 2008
Pentru persoanele aflate in formare in psihoterapia familiei si cuplului, centrul Sistem Psi acorda o reducere de 15% la participare, iar persoanele in formare in psihoterapie in cadrul centrului nostru beneficiaza de o reducere de 20% la taxa de participare la seminar.

Pentru prima data in Romania, Daniel Minuchin, director al scolii create de Salvador Minuchin, creatorul scolii de psihoterapie familiala structurala, sustine seminarul de la Timisoara, din perioada 25-26 octombrie 2008, avand drept tema tehnici aprofundate de psihoterapie familiala structurala.

Seminarul se adreseaza specialistilor in domeniu, psihologilor, medicilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali, studentilor, persoanelor care doresc sa afle mai multe despre psihoterapia familiei.

In cadrul seminarului, Daniel Minuchin ofera o consultatie si consiliere gratuita unei familii sau cuplu, “interventie live”. In plus, veti avea ocazia de a urmari casete video cu interventii realizate de Salvador Minuchin.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati:
Dr. Oana Maria Popescu, coordonator stiintific si dezvoltare programe de formare centrul Sistem Psi Timisoara, tel. 0730 591 771 , e-mail: [email protected] sau [email protected] ; Web: www.psihoterapia.eu si www.sistempsi.ro

● Workshop Rorschach la Timisoara sub egida Asociatiei Romane de Rorschach Exner, afiliata Asociatiei Europene Rorschach si Asociatiei Internationale Rorschach

Testul Rorschach- introducere in sistemul comprehensiv Exner(echivalent primului modul de formare)

15-16 noiembrie 2008

Organizator: centrul Sistem Psi Timisoara
Formatori:
– Cristina Calarasanu
, vicepresedintele Asociatiei Romane de Rorschach Exner;
Claudiu Ganciu, presedintele Asociatiei Romane de Rorschach Exner.

Cum au aparut petele de cerneala: introducere in Testul Proiectiv Rorschach.
Sistemul Comprehensiv Exner: rolul si locul in cadrul celor 5 sisteme de Rorschach.
Structura Sistemului Comprehensiv Exner.
Modalitati de administrare ale testului Rorschach: relatia de examinare, factori perturbatori, cadrul de lucru.
Etape ale administrarii: faza de incalzire, faza de raspuns, faza de ancheta.
Particularitati ale administrarii la copii.

Contact: Dr. Oana Maria Popescu, coordonator stiintific si dezvoltare programe de formare centrul Sistem Psi Timisoara, tel. 0730 591 771 , e-mail: [email protected] sau [email protected] ; Web: www.psihoterapia.eu sau www.sistempsi.ro

● Tabara de psihoterapie integrativa 2008.
Curs de formare profesionala continua
„De la realitatea obiectiva la realitatea fiecaruia”

Raul Alb, 7-11 noiembrie 2008
Credite de la Colegiul Psihologilor

Tabara de psihoterapie integrativa, a doua editie organizata de centrul Sistem Psi, promite sa devina o traditie. Exercitii de constientizare si explorare, meditatie si vizualizare creativa. Iti vei descoperi impresionanta putere a sistemului de credinte personale in perioada 7-11 noiembrie 2008.

Sunt invitati sa participe psihoterapeutii in formare in grupele de psihoterapie integrativa, studenti si absolventi de psihologie, medicina, asistenta sociala, sociologie, facultati conexe, persoane interesate de dezvoltarea personala.

Formatori: Gina Chiriac, Mihai Marin

Informatii suplimentare si inscrieri:
[email protected] sau [email protected]
tel. 0730591771; site web: www.psihoterapia.eu sau www.sistempsi.ro

● Imaginea si muzica vazute ca metafora- Timisoara, 1-2 noiembrie 2008

Imaginile pot fi transpuse in muzica si muzica in imagini. De ce suntem atrasi de un anumit tip de muzica si nu de altul?

Sunt invitati sa participe psihologi, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti.

Tematica: Imaginea ca metafora, teoria NLP si metafora, tehnici de imagerie, muzica vazuta ca metafora in psihoterapie, „psihoterapia prin miscare”.

Contact: Dr. Oana Maria Popescu, coordonator stiintific si dezvoltare programe de formare centrul Sistem Psi Timisoara, tel. 0730 591 771 , e-mail: [email protected] sau [email protected] ;
Web: www.psihoterapia.eu

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top