Now Reading
Agenda psy mai 2009

Agenda psy mai 2009

Revista Psychologies

Agenda psy - mai 2009
–  Workshop parenting: Cum sa cresti frati fara rivalitate, 2 mai 2009, Bucuresti

Daca ai mai multi copii si iti doresti ca intre ei sa existe un mod de comunicare mai sanatos, mai putine certuri, rezolvari rapide ale conflictelor si stari emotionale mai bune, atunci hai sa discutam impreuna despre: metode care ajuta fratii sa isi exprime sanatos emotiile negative, alternative eficiente la comparatii, abilitati care permit fiecarui copil sa fie el Insusi, cum sa dezamorsezi situatia cand fratii se cearta, abilitati care reduc furia si ajuta copiii sa gaseasca solutii si pasii rezolvarii conflictelor impreuna cu ei.

Organizator: Mind Master
Locatie: Bucuresti
Data: 2 mai 2009
Program: 10.00 – 17.00
Trainer: psiholog Mihaela Zaharia

Contact: [email protected],
www.parenting.ro., tel.: 0723514999

–  Societatea Civila Profesionala de Psihologie „Persa Alina&Secan Calin“ si APCAR organizeaza in perioada 7-8 mai 2009 la Satu Mare, workshop pe tematica „Tulburarea de spectru autist“.

Ziua I: Modalitati de evaluare si diagnostic in tulburarea de spectru autist la copii si adolescenti.
Ziua II: Interventii validate stiintiic in dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale la copiii si adolescentii cu tulburare de spectru autist.

Coordonator de curs si supervizare stintifica: Prof.univ.dr. Mircea Miclea, Conf. univ. dr. Oana Benga.
Seminariile aplicative vor fi sustinute de:
Psih. clinician Adina Botis Matanie.
Formarea este In curs de acreditare la COPSI.
Taxa de participare: 200 lei/zi

Contact:
Psih. Gyorgy Gaspar – 0740362681;
Psih. Calin Secan- 0745889044.

–  Toti copiii sunt invitati sa construiasca cu arta lor cea mai frumoasa gradinita din Romania
Vrei sa ajuti? Tot ce trebuie sa faci este sa realizezi o lucrare (pe care o poti face pe orice hartie, orice dimensiuni). Ne-o trimiti si noi o vom expune pe 1 iunie intr-o uriasa campanie in Bucuresti, si apoi o vei vedea online. Este prima expozitie nationala a
copiilor din Miscarea Mondiala Pay it Forward! Pay it Forward este o filozofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor. Faci un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, ajuta alti oameni care nu se pot ajuta singuri. Este principiul iubirii, al bunatatii, la care nu mai trebuie sa speram, ci sa credem in forta extinderii. Dau mai departe un ajutor altor copii! Vin si eu cu contributia mea!
Toate scolile si gradinitele din Romania sunt invitate sa ia parte la campania DAU MAI DEPARTE.

Detalii: http://www.supradotati.ro/daumaideparte.

–  Eveniment TantraLife
Asociatia Experimental si Editura Mix va invita, intre 14-17 mai 2009, la evenimentul Tantra- Un Mod de a Trai si de a Iubi, cu Radha C. Luglio, fondatoarea Asociatiei TantraLife si autoarea cartii Tantra, un mod de a trai si de a iubi – publicata in Romania in martie 2009 de catre Editura Mix, Brasov.

14 mai: conferinta publica de lansare a cartii la Bucuresti, in prezenta autoarei.
15- 17 mai: Tantra, un mod de a trai si de a iubi, curs cu Radha. Cursul – bazat pe cartea scrisa de Radha- ne reveleaza unele dintre secretele Tantrei printr-o abordare experientiala si meditativa, aducandu-te in mod natural la o stare de creativitate, bucurie si meditatie prin constientizare spontana. Vom lucra cu si pe diferite aspecte ale noastre, cum ar fi:

  • Corp si Vitalitate
  • Prezenta si Acceptare
  • Sexualitate si Creativitate.

Contact:
[email protected]
tel.: 0728 775 498 (Kiran)
http://tantra-times.weblog.ro/
www.tantralife.com

–  Asoctia Ia de Psihoterapie Pozitiva – membra a Federatiei Europene a Centrelor de Psihoterapie Pozitiva (EFCPP) (acreditate de EAP), membra a Federatiei Romane de Psihoterapie (FRP), acreditata CPR ca furnizor de formare profesionala continua – organizeaza:

Curs de formare in Psihoterapia Pozitiva

Asociatia de Psihoterapie Pozitiva anunta initierea unui nou grup de formare in Psihoterapia Pozitiva la Timisoara in 15 – 17 mai 2009.
La curs se pot inscrie:

  • absolventi ai facultatilor de Psihologie;
  • absolventi ai uneia dintre urmatoarele facultati: asistenta sociala, medicina, pedagogie, sociologie, filozofie, cu conditia efectuarii cursurilor prerechizite de: diagnostic si evaluare clinica, psihologie clinica si medicala, consiliere si psihoterapie, psihiatrie si psihopatologie, psihologia dezvoltarii – conform reglementarilor CPR (www.copsi.ro).

Formarea dureaza 5 ani (anul I = curs de baza, anul II, III, IV = cursuri avansate, anul V = supervizare). La finalul anului IV se organizeaza un examen de tip colocviu (psihiatrie si studii de caz).

La final se obtine diploma recunoscuta de Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), de Federatia Europeana a Centrelor de Psihoterapie Pozitiva, Wiesbaden, Germania (EFCPP), de Asociatia Europeana de Psihoterapie (EAP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Se lucreaza 24 ore pe weekend (vineri dupa-masa, sambata, duminica), cu intalniri de 1 weekend la 6 luni (primul an) si 1 weekend la 2 luni (anii II – V).

Taxa de participare este de 3,5 euro/ora/persoana (taxa minima impusa de CPR pentru formarea profesionala).

Termen limita de inscriere: 04.05.2009 la adresa [email protected] sau tel. 0745-306391 (persoana de contact: Dora Chelemen)
Formator: Gabriela HUM (psihoterapeut, formator specializat in Psihoterapie Pozitiva)
Coformatori: Dora CHELEMEN, Oana BOT si Adriana CIURDAR (psihoterapeuti in Psihoterapie Pozitiva, coformatori)
Sediul Central: Cluj-Napoca, str.. Observatorului 121/12 tel. 0744-623236, www.positum.ro

 

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top